Kamaradky Pardubice

• Otevřená skupina

Kamarádky, maminky do nepohody, rady.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

483
31.8.11 05:36

Kamaradky Pardubice

Ahojky je mi 19 a v říjnu čekáme Teodorku..Raada bych si našla nějakou kamaradku z Pardubic nejen pro rady ale i na prochazky a tak… Jsem v pardubicich jen chvilku a tak tady nikoho neznám.. Tak se ozvětte :) :cry: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
27.3.12 14:24

Ahoj Savi. Vidím, že jsi tuhle diskusi zakládala už dávno. Ale pokud ještě pořád hledáš kamarádku, tak bychom se mohly někdy sejít. Mě je 25 a čekám miminko 7. září. Takže z nás dvou budeš ty ta zkušeněší ;). My jsme se do Pardubic přistěhovali zhruba před půl rokem, takže mám stený problém, jako jsi měla ty. A kde přesně v Pardubicích bydlíte? My bydlíme v Polabinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
31.3.12 17:27

Ahoj Bařiš, já sice bydlím na Drážce ale také hledám nějakou kamarádku na pozdější vycházky. My máme termín již v květnu..copak čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.4.12 18:08

Je novii mimca :] Koncene budou maminy na prochajdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.12 14:17

Zdravím Vás

a hlásím se do Vaší skupiny :mavam:
Mám 2 synky(Adámek 5 let,Matěj 21 měsíců)a bydlíme na Židově.Je tu nějaká mamina,která bydlí poblíž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.5.12 07:12

Ahoj Karotko,
mám doma taky dva kluky, kteří jsou věkově stejně staří jako ti tvoji. Bydlíme na Dubině a pokud by jsi chtěla, moc rádi bychom s vámi něco podnikli :-). Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.5.12 08:14

Ahoj Pavli

určo bych byla ráda.Momentálně s kluky chodím po hřištích jen odpoledne,ale o letních prázdninách budeme chodit i dopolko,protože Adámek nebude ve školce :-)
Zítra se chystáme na Pernštýňák(budou tam veteráni)a odpolko na zám.valy(bude tam nějaká akce pro děti. :-)
Jak trávíš volný čas s dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
31.5.12 12:07

Ahojky, nemajde se tu nějaká maminka, která by s námi někam zašla na prochajdu, na hřiště , Kubíčkovi je 16 měsíců..jsme s čívic, většinou jsme doma, nebo jezdíme do města a ve směs bloumáme sami..jsem tu sice delší dobu,ale kamarádky mi zatím chybí a teďasi nejvíc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.6.12 13:01

Ahojky,
já jsem Jana a mám 9.měsíční holčičku Nikolku. Jsem také z Dubina a s Nikčou chodím každý den ven a samotnou mě procházky moc nebaví. Pokud chceš můžeme se jít projít společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
28.6.12 11:03

Ahojky mohli by jsme se treba vsichni sejit :] moc nas zatim neni ale to nevadi ne?? Jani rada se seznamim ja mam malou 8 mesicu a jsem z polabin ale vsak jezdi mhd :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.6.12 14:18

OK tak to by bylo fajn. Tak něco vymysli, my se určitě přidáme :D
Pozdravuj malou berušku. Zatím pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
28.6.12 14:25

Jani nemas FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.6.12 08:44

jj FB mám. Sice ho moc nepouživám, ale mám ho. Najdeš mě podle mailu: jana.janiny@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
29.6.12 10:17

Pise mi to neplatnej email :pocitac: A co jak se mate?? Kam chodi na prochajdy nejvic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.6.12 11:57

Tak to zkus podle jména (Jana Václaviková). No nejoblíbenejší procházku máme po dubinským lese, pak do Spojila na zmrzku a podívat se na zvířátka a třeba i pohoupat na houpačce. A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny