Kamenné obchody Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kamenné obchody Praha
Ahoj maminky, prosím nevíte o kamenných obchodech v Praze s oblečením pro děti? Novorozence? Nemyslím velké obchody jako Chicco (ČM) nebo malvik, Babiez apod.. Spíše obchody, kde se klidně prodává i zboží pro dospělé, ale je tam oblečení i pro děti.
Předem děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já nakupuju v H&M, CA, pak ještě oblečení pro děti - i pro miminka mají v Zaře, potom je obchod hodně podobný H&M, jmenuje se Lindex, ale je myslím pouze na Chodově, a v galerii Harfa na Českomoravské. V těchto obchodech ale bohužel neseženeš dupačky s těma uzavřenýma nožičkama, pro ty chodím do Puntanely. Nejhezčí věci mám z Puntanely, ale je to samozřejmě trošku dražší:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mysak.75 píše:
Ahoj, já nakupuju v H&M, CA, pak ještě oblečení pro děti - i pro miminka mají v Zaře, potom je obchod hodně podobný H&M, jmenuje se Lindex, ale je myslím pouze na Chodově, a v galerii Harfa na Českomoravské. V těchto obchodech ale bohužel neseženeš dupačky s těma uzavřenýma nožičkama, pro ty chodím do Puntanely. Nejhezčí věci mám z Puntanely, ale je to samozřejmě trošku dražší:-)
Ahoj Mysak, děkuju moc za rady… určitě se podívám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsem slyšela o obchodu Prádelník, je někde u Kavalírky (Praha 5). Měli by tam mít věci na dospěláky i na dítka (za slušné ceny). Ale jestli úplně pro novorozence, to nevím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
abigale píše:
Ahoj maminky, prosím nevíte o kamenných obchodech v Praze s oblečením pro děti? Novorozence? Nemyslím velké obchody jako Chicco (ČM) nebo malvik, Babiez apod.. Spíše obchody, kde se klidně prodává i zboží pro dospělé, ale je tam oblečení i pro děti.Předem děkuji za odpovědi
Ahoj já prodávám kojenecké i pro starší děti jestli by jsi chtěla…za slušné ceny a i značkové.Kamenou prodejnu zatím nemám,ale budu příštím rokem otvírat.Jestli chceš můžu ti poslat fotečky atd.Napiš třeba do sz co by jsi chtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny, doufám, že na můj dotaz zareaguje alespoň někdo ![]()
Prosím všechny, kdo se vyznají v Praze, nevíte o nějakém kamenném obchodě, kde prodávají potřeby pro kojence? Konkrétně mi jde o svrchní kalhotky k plenám. Ideálně někde na metru nebo ve velkém obchodním centru, do Prahy jede máma a ta bude celá žhavá, když jí pošlu někam se třemi přestupy ![]()
Díky moc všem
- Citovat
- Upravit
Svrchni kalhotky k plenam by mohli mit urcite v Chicco - jedno je na Andelu - stanice metra B - obchodni centrum Novy Smichov - je hned na pravo od vchodu.
- Citovat
- Upravit