Kombinéza Peng Ming

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3HE
22413
7.10.11 16:00

Kombinéza PENG MING

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s kombinézou této značky? Hlavně jesti není od vietnamců…název tomu napovídá :mrgreen: , ale prodává se na MMB…vypadá dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
7.10.11 16:12

nemam..ale na mmb prodava fuuura vietnamcu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.10.11 16:12

Já ji loni měla pro kluka, kupovala jsem ji v textilu Čížek, a i když název zní vietnamsky, byli jsme spokojení :).
Neprofoukla a nepromokla, a to se ve sněhu výálel dost. Jasně, asi bych pořídila nějakou značkovou, kdybychom bydleli na horách, ale takhle na lítání ve sněhu ve městě byla perfektní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.10.11 16:15

já jí mám taky, jsem spokojená, a je kupovaná od vietnamců - já jí sice nekupovala, ale sloužila dobře a bude snad i letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
7.10.11 16:15
bumbinka píše:
Já ji loni měla pro kluka, kupovala jsem ji v textilu Čížek, a i když název zní vietnamsky, byli jsme spokojení :).
Neprofoukla a nepromokla, a to se ve sněhu výálel dost. Jasně, asi bych pořídila nějakou značkovou, kdybychom bydleli na horách, ale takhle na lítání ve sněhu ve městě byla perfektní :palec:

Moc děkuji, já jsem hrozně moc chtěla nějakou pozitivní odpověď :mrgreen: :potlesk:
Já vím, značková je vždycky lepší, ale při stylu českých zim, kdy je sníh jen pár dní… a my na hory nejezdíme…se mi nechce dávat za značkovou kombinézu tolik peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
7.10.11 16:24

my ji v loni taky měli a v pohodě :wink: ted už je malému malá a čeká v pytli na malou,ale to ještě dobrý rok potrvá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.10.11 16:47
3HE píše:
bumbinka píše:
Neprofoukla a nepromokla, a to se ve sněhu výálel dost. Jasně, asi bych pořídila nějakou značkovou, kdybychom bydleli na horách, ale takhle na lítání ve sněhu ve městě byla perfektní :palec:
Moc děkuji, já jsem hrozně moc chtěla nějakou pozitivní odpověď :mrgreen: :potlesk:
Já vím, značková je vždycky lepší, ale při stylu českých zim, kdy je sníh jen pár dní… a my na hory nejezdíme…se mi nechce dávat za značkovou kombinézu tolik peněz…

není zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.10.11 17:38

já jí teď koupila klukům na MMB a vypadá moc dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
7.10.11 20:37

Taky jsme ji loni meli a byla v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.10.11 14:57

Dneska jse viděla v Albertu bundu Peng Ming, vypadá kvalitně, akorát tam není uvedeno, kde byla vyrobena. Předpokládám, že v Číně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.10.11 15:04
Raduš.ka44 píše:
Dneska jse viděla v Albertu bundu Peng Ming, vypadá kvalitně, akorát tam není uvedeno, kde byla vyrobena. Předpokládám, že v Číně.

Mě ta čína až tak nevadí, ale nerada bych, aby to bylo tak, že se v tom děcko zpotí a zapaří, protože by to mohlo být vyrobeno z neprodyšných umělých materiálů…, proto jsem se ptala, jestli má někdo zkušenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.10.11 15:30

Nevím, no, jak říkám, na pohled vypadala kvalitně, ale hledala jsem cedulku, jaká bývá buď za krkem, nebo na boku, kde je rozepsáno složení a výrobce, ale nic. Byla tam jen maličká cedulka se symboly praní, ale nejsem si jistá, jestli tam byl alespoň materiál. :think: Každopádně lidi na netu si tuhle značku chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.10.11 09:32
Raduš.ka44 píše:
Nevím, no, jak říkám, na pohled vypadala kvalitně, ale hledala jsem cedulku, jaká bývá buď za krkem, nebo na boku, kde je rozepsáno složení a výrobce, ale nic. Byla tam jen maličká cedulka se symboly praní, ale nejsem si jistá, jestli tam byl alespoň materiál. :think: Každopádně lidi na netu si tuhle značku chválí.

Uvidíme, třeba ji koupím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.10.11 13:19

Jinak za tu bundu Peng Ming chtějí v Albertu 1199 Kč… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
9.10.12 23:26

Chtěla bych se zeptat podobně jako loni zakladatelka :D Máte někdo zkušenosti s touto kombinézkou, jestli je v ní prckům dobře a jestli se rychle nepromáčí. Chtěla bych ji jen tak v zimě na ven - v horách nebydlíme, ale asi na pár dní tam pojedeme. Myslíte, že můžeme i v této kombinéze nebo bude hned durch mokrá :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat