Kombinéza Peng Ming
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kombinéza PENG MING
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s kombinézou této značky? Hlavně jesti není od vietnamců…název tomu napovídá
, ale prodává se na MMB…vypadá dobře…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ji loni měla pro kluka, kupovala jsem ji v textilu Čížek, a i když název zní vietnamsky, byli jsme spokojení
.
Neprofoukla a nepromokla, a to se ve sněhu výálel dost. Jasně, asi bych pořídila nějakou značkovou, kdybychom bydleli na horách, ale takhle na lítání ve sněhu ve městě byla perfektní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jí mám taky, jsem spokojená, a je kupovaná od vietnamců - já jí sice nekupovala, ale sloužila dobře a bude snad i letos.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bumbinka píše:
Já ji loni měla pro kluka, kupovala jsem ji v textilu Čížek, a i když název zní vietnamsky, byli jsme spokojení.
Neprofoukla a nepromokla, a to se ve sněhu výálel dost. Jasně, asi bych pořídila nějakou značkovou, kdybychom bydleli na horách, ale takhle na lítání ve sněhu ve městě byla perfektní
Moc děkuji, já jsem hrozně moc chtěla nějakou pozitivní odpověď
![]()
Já vím, značková je vždycky lepší, ale při stylu českých zim, kdy je sníh jen pár dní… a my na hory nejezdíme…se mi nechce dávat za značkovou kombinézu tolik peněz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my ji v loni taky měli a v pohodě
ted už je malému malá a čeká v pytli na malou,ale to ještě dobrý rok potrvá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3HE píše:bumbinka píše:Moc děkuji, já jsem hrozně moc chtěla nějakou pozitivní odpověď
Já ji loni měla pro kluka, kupovala jsem ji v textilu Čížek, a i když název zní vietnamsky, byli jsme spokojení.
Neprofoukla a nepromokla, a to se ve sněhu výálel dost. Jasně, asi bych pořídila nějakou značkovou, kdybychom bydleli na horách, ale takhle na lítání ve sněhu ve městě byla perfektní![]()
Já vím, značková je vždycky lepší, ale při stylu českých zim, kdy je sníh jen pár dní… a my na hory nejezdíme…se mi nechce dávat za značkovou kombinézu tolik peněz…
není zač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jse viděla v Albertu bundu Peng Ming, vypadá kvalitně, akorát tam není uvedeno, kde byla vyrobena. Předpokládám, že v Číně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:
Dneska jse viděla v Albertu bundu Peng Ming, vypadá kvalitně, akorát tam není uvedeno, kde byla vyrobena. Předpokládám, že v Číně.
Mě ta čína až tak nevadí, ale nerada bych, aby to bylo tak, že se v tom děcko zpotí a zapaří, protože by to mohlo být vyrobeno z neprodyšných umělých materiálů…, proto jsem se ptala, jestli má někdo zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, no, jak říkám, na pohled vypadala kvalitně, ale hledala jsem cedulku, jaká bývá buď za krkem, nebo na boku, kde je rozepsáno složení a výrobce, ale nic. Byla tam jen maličká cedulka se symboly praní, ale nejsem si jistá, jestli tam byl alespoň materiál.
Každopádně lidi na netu si tuhle značku chválí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:
Nevím, no, jak říkám, na pohled vypadala kvalitně, ale hledala jsem cedulku, jaká bývá buď za krkem, nebo na boku, kde je rozepsáno složení a výrobce, ale nic. Byla tam jen maličká cedulka se symboly praní, ale nejsem si jistá, jestli tam byl alespoň materiál.Každopádně lidi na netu si tuhle značku chválí.
Uvidíme, třeba ji koupím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se zeptat podobně jako loni zakladatelka
Máte někdo zkušenosti s touto kombinézkou, jestli je v ní prckům dobře a jestli se rychle nepromáčí. Chtěla bych ji jen tak v zimě na ven - v horách nebydlíme, ale asi na pár dní tam pojedeme. Myslíte, že můžeme i v této kombinéze nebo bude hned durch mokrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit