Jakou kombinézu do hor?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jakou kombinézu do hor?
ahoj, chtela jsem se zeptat jakou by jste mi poradily zimní kombinézu pro ročního a kousek chlapečka, už běháme, jsme z hor, takze neco fakt teplého a kdyby slo nepromokavého. mám už doma komplet z tchiba ale to chci spis nechat do mesta. už jsem koukala ale je toho spousta a já nevim jakou
poradíte? děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já kupuju normálně zateplenou kombinézu, která má uvnitř flees. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Market, já bych ti doporučila koupit ještě jednu z Tchiba, třeba i onošenou a můžeš střídat kalhoty i bundy. Zips na spojení ti bude určo fungovat. Já na ně nedám dopustit. Lepší jsem nenašla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam taky jednu soupravu z Tchiba a nahradni kombinezu mam za 299 z Lidlu
A planuju na hory obe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hm, takže myslite že je jedno jaká značka? ajeste jsem se chtela zeptat na velikost, ted má 80/86, myslite že 92 staci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že určitě. Malý loni nosil 86 a z TCM měl 86/92 a vlezl se do ní ještě letos, ale rukávy už by mu v zimě nebyly, tak jsme pořídili větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzka ma ted 90cm, nosi vetsinou 92ku, ale Tchibo ma 86/92 a ma tam jeste hodne velkou rezervu - Tchibo je fakt o hodne vetsi
A s velikosti zalezi na znacce, kombinezu z Lidla mame 98/104 a ta je jeste o 1 cm mensi nez ta Tchibo 86/92 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já tu z tchiba vzala 86/92 a je mu dost velká
ale za ty prachy ji nosit bude
lepsi nez malá, no
Aliik píše:
Zuzka ma ted 90cm, nosi vetsinou 92ku, ale Tchibo ma 86/92 a ma tam jeste hodne velkou rezervu - Tchibo je fakt o hodne vetsiA s velikosti zalezi na znacce, kombinezu z Lidla mame 98/104 a ta je jeste o 1 cm mensi nez ta Tchibo 86/92
- načítám...
- Citovat
- Zmínit