Co na zimu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
328
23.9.11 11:34

Co na zimu?

Co pořídit na zimu prckovi, teď má 9 měsíců, v prosinci bude mít rok, vůbec nevím, co pořídit :nevim: Dává se ještě tak „velkým“ do kočáru (sporťáku) fusak? Já teda myslím, že ne, ale nevím. Nestačí jen teple obléct + deka + nánožník? :nevim:

Příspěvek upraven 23.09.11 v 11:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
23.9.11 11:36

My máme teda únorovýho a urřitě jsem na něj měla fusak-i další zimu do sporťáku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.9.11 11:38

Mám listopadové dítě. Fusak rozhodně dám. Pořizuju kombinézu, i botky. I když zatím nechodí, jako izolace do kočárku případně na poválení ve sněhu nebo pár krůčků budou dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.9.11 11:39

Já mám totiž obavu, že tam nevleze, je a ještě bude, dlouhej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.9.11 11:40

Ondrovi byl v zimě rok a v kočáru měl rozhodně fusak. A pokud byla velká zima, tak ve fusaku i kombinézu. Jinak tepláčky a mikina stačily. Z fusaku se jen tak nevyhrabe, je to praktičtější, než deka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.9.11 11:41

Fusak určitě. První dcera ho neměla (taky je prosincová), ale druhé ho dám, i přesto, že je listopadová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328

Takže myslíte, že pořídit kombinézu, když ještě nechodí? I zimní boty, když bude ve fusaku, není to zbytečné zimní boty? Fusak hřeje dobře :-) Já bych nekupovala boty, ale nechám si poradit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
Evula82 píše:
Já mám totiž obavu, že tam nevleze, je a ještě bude, dlouhej :-)

My jsme v zimě už měli sporťák, takže se vešel i s fusakem. Z korby šel v 5,5 měsících v červenci, to už se nedalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

Já mám nastavovací fusak Emitex. Takže ten snad bude ok:-) Jinak ještě jsme zdědili pár bundiček, tak k nim dopořídím nějaký teplý kalhoty a asi ještě jednu sekáčovou kombinézu do foroty. A čepice, rukavice, punčocháče/legíny, ponožky … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.9.11 11:42
Evula82 píše:
Takže myslíte, že pořídit kombinézu, když ještě nechodí? I zimní boty, když bude ve fusaku, není to zbytečné zimní boty? Fusak hřeje dobře :-) Já bych nekupovala boty, ale nechám si poradit :-)

Boty jsme neměli, Ondra nechodil. Kombinéza měla „nožičky“ nebo jsem mu dala na punčocháče ještě ponožky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.9.11 11:43
KPKristy píše:
Evula82 píše:
Já mám totiž obavu, že tam nevleze, je a ještě bude, dlouhej :-)
My jsme v zimě už měli sporťák, takže se vešel i s fusakem. Z korby šel v 5,5 měsících v červenci, to už se nedalo…

My jsme z hlubokého šli taky celkem brzo, je to dlouhán, už teď vypadá na rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.9.11 11:44
Evula82 píše:
Takže myslíte, že pořídit kombinézu, když ještě nechodí? I zimní boty, když bude ve fusaku, není to zbytečné zimní boty? Fusak hřeje dobře :-) Já bych nekupovala boty, ale nechám si poradit :-)

Tak času dost, třeba se ti rozchodí:-) Naše Linda taky nechodí, ale stojí. Tak ji nenechám popolézat, postávat někde venku jen tak „naboso“. Rozhodně nechci pobyt venku nechávat jenom na sezení v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.9.11 11:45

Takže určitě kombinézu pořídit. Boty jsou podle mě zbytečné, chodit ještě nebude si myslím. Kdyby aspoň člověk věděl, jaká bude zima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.9.11 11:45
Evula82 píše:
Takže určitě kombinézu pořídit. Boty jsou podle mě zbytečné, chodit ještě nebude si myslím. Kdyby aspoň člověk věděl, jaká bude zima :mrgreen:

No však jo, pořídit se to dá ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.9.11 11:46
hofka píše:
Evula82 píše:
Tak času dost, třeba se ti rozchodí:-) Naše Linda taky nechodí, ale stojí. Tak ji nenechám popolézat, postávat někde venku jen tak „naboso“. Rozhodně nechci pobyt venku nechávat jenom na sezení v kočárku.

Náš Ondra už v zimě taky stál, dokonce popošel za jednu ruku, ale venku jsem ho z kočáru nevyndavala. Akorát by se vyválel. Ale on tam prakticky jen spal, takže možná i proto. Nebo seděl a to mu ke štěstí stačilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat