Co na zimu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co na zimu?
Co pořídit na zimu prckovi, teď má 9 měsíců, v prosinci bude mít rok, vůbec nevím, co pořídit
Dává se ještě tak „velkým“ do kočáru (sporťáku) fusak? Já teda myslím, že ne, ale nevím. Nestačí jen teple obléct + deka + nánožník? ![]()
Příspěvek upraven 23.09.11 v 11:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My máme teda únorovýho a urřitě jsem na něj měla fusak-i další zimu do sporťáku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám listopadové dítě. Fusak rozhodně dám. Pořizuju kombinézu, i botky. I když zatím nechodí, jako izolace do kočárku případně na poválení ve sněhu nebo pár krůčků budou dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám totiž obavu, že tam nevleze, je a ještě bude, dlouhej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ondrovi byl v zimě rok a v kočáru měl rozhodně fusak. A pokud byla velká zima, tak ve fusaku i kombinézu. Jinak tepláčky a mikina stačily. Z fusaku se jen tak nevyhrabe, je to praktičtější, než deka!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fusak určitě. První dcera ho neměla (taky je prosincová), ale druhé ho dám, i přesto, že je listopadová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže myslíte, že pořídit kombinézu, když ještě nechodí? I zimní boty, když bude ve fusaku, není to zbytečné zimní boty? Fusak hřeje dobře
Já bych nekupovala boty, ale nechám si poradit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evula82 píše:
Já mám totiž obavu, že tam nevleze, je a ještě bude, dlouhej
My jsme v zimě už měli sporťák, takže se vešel i s fusakem. Z korby šel v 5,5 měsících v červenci, to už se nedalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám nastavovací fusak Emitex. Takže ten snad bude ok:-) Jinak ještě jsme zdědili pár bundiček, tak k nim dopořídím nějaký teplý kalhoty a asi ještě jednu sekáčovou kombinézu do foroty. A čepice, rukavice, punčocháče/legíny, ponožky … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evula82 píše:
Takže myslíte, že pořídit kombinézu, když ještě nechodí? I zimní boty, když bude ve fusaku, není to zbytečné zimní boty? Fusak hřeje dobřeJá bych nekupovala boty, ale nechám si poradit
Boty jsme neměli, Ondra nechodil. Kombinéza měla „nožičky“ nebo jsem mu dala na punčocháče ještě ponožky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:Evula82 píše:My jsme v zimě už měli sporťák, takže se vešel i s fusakem. Z korby šel v 5,5 měsících v červenci, to už se nedalo…
Já mám totiž obavu, že tam nevleze, je a ještě bude, dlouhej
My jsme z hlubokého šli taky celkem brzo, je to dlouhán, už teď vypadá na rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evula82 píše:
Takže myslíte, že pořídit kombinézu, když ještě nechodí? I zimní boty, když bude ve fusaku, není to zbytečné zimní boty? Fusak hřeje dobřeJá bych nekupovala boty, ale nechám si poradit
Tak času dost, třeba se ti rozchodí:-) Naše Linda taky nechodí, ale stojí. Tak ji nenechám popolézat, postávat někde venku jen tak „naboso“. Rozhodně nechci pobyt venku nechávat jenom na sezení v kočárku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže určitě kombinézu pořídit. Boty jsou podle mě zbytečné, chodit ještě nebude si myslím. Kdyby aspoň člověk věděl, jaká bude zima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evula82 píše:
Takže určitě kombinézu pořídit. Boty jsou podle mě zbytečné, chodit ještě nebude si myslím. Kdyby aspoň člověk věděl, jaká bude zima
No však jo, pořídit se to dá ze dne na den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hofka píše:Evula82 píše:Tak času dost, třeba se ti rozchodí:-) Naše Linda taky nechodí, ale stojí. Tak ji nenechám popolézat, postávat někde venku jen tak „naboso“. Rozhodně nechci pobyt venku nechávat jenom na sezení v kočárku.
Náš Ondra už v zimě taky stál, dokonce popošel za jednu ruku, ale venku jsem ho z kočáru nevyndavala. Akorát by se vyválel. Ale on tam prakticky jen spal, takže možná i proto. Nebo seděl a to mu ke štěstí stačilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit