LIDL mánie

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13335
22.9.11 12:26

LIDL mánie

Ahoj holky,
jste tady některá jak já, že jsem dneska zaútočila na LIDL dětské oblečení, odešla s úsměvem na tváři a doma splakala nad výdělkem, nebo jen já jsem takové trdlo. Zkušenosti nezdarného nákupu sem :pankac:

Tato diskuze je založena jen pro zasmání. MMCHD já koupila kombinézu a můžu ji malému oblíkat jen teď - hlavně že se nám hodí ke kulíšku a dneska jsem koupila ve stejné barvě i šálu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
22.9.11 12:28

To jsi netrefila velikost? Ja tam rano poslala rodice s metrem a Zuzce koupili kombinezu dle instrukci (velikost 98/104 je dlouha 86cm) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.9.11 12:30

Je takovy problem ji s uctenkou jit vymenit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.9.11 12:31

Oblečení a boty

Taky mám z Lidlu pár věcí. Nevím, odkud jsi, ale jestli máš paragon, určitě vem, co se nehodí a jdi to vyměnit nebo vrátit. U nás vrácení opravdu není problém. A věř, že v tom nelítáme samy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586

Dnes jsem se tam stavovala pro mléčné houstičky. Odešla jsem se dvěma kombinézkama, svetrem, játrovými knedlíčky a novinama. Houstičky (pro změnu jako celý tenhle týden) nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka

No prosimtě :roll: já jak idiot tam ráno letím, poprvé v životě na takovouhle „AKCI“ a nic, všechno malé velikosti, jedna na nás ale holčičí :zed: a ještě mi to přišlo takový fakt šmejdský :nevim:
Jo a objela jsem ty Lidly tři :lol:
Hrozný dopoledne, ve městě samá objížďka a zácpa, a pořád vyndat dítě, zandat dítě :zed: nikdy více :lol: jo a ještě mi v jednom jedna hnusně narazila do vozíku :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13335
22.9.11 12:33

No já tam šla osobně a ono možná byl i problém, že tam větší nebyla už a já jsem si libovala, jak jsem natrefila přesně na velikost, jakou potřebuju.
No můžu si ji dát tak na výstavku a bít se dlavy, co jsem to zase koupila.
Ale malému mooooc sluší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.9.11 12:34

Taky jsem nakupovala:-) Naštěstí je to Lidl na malém městě, tak jsem pochodila dobře. Za tu cenu dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 12:36

Tak já jsem naběhla do Lidlu minulý týden celá natěšená, páč jsem četla tady, jaké tam mají skvělé věci a byla jsem celkem dost zklamaná. Jako věci některé hezké, ale dost drahé 8-o 8-o Tepláky 170 Kč, mikina pro dítě nejlevnější taktéž, takže já odešla s těstovinami v akci a čokoládou :oops: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13335
22.9.11 12:37

Holky mě se to nechce vrátit, ona je fešná a na výměnu už tam jaksi není co :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
22.9.11 12:38

Tak my jsme tam dneska nebyly, kombinézu nepotřebujem - než by se z ní vymotala tak se pohrčí :mrgreen: a jinak už máme nakoupíno. Ale byly jsme minulý týden pro to nepromokavý oblečení, hned ráno v pondělí a už tam skoro nic neměli (což nechápu) ale naštěstí jsme sehnaly. Akorát měli jen velikost 86/92 takže to dítku bude nejspíš ještě za rok :mrgreen:

Nikito ale sluší mu to :huban:

• Citovat
  • Upravit
15074
22.9.11 12:39

Mě často taky zaujme něco tam v akci a pak to ani nekoupím. Ale když to naopak vypadá celkem obstojně, tak mám radost:-) Jako dneska kombinéza, botky a ponožky. Není to žádný top zboží, ale stačí. Jinak bych stejně šla do sekáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.9.11 12:40
nikita066 píše:
Holky mě se to nechce vrátit, ona je fešná a na výměnu už tam jaksi není co :mrgreen: :-P

Tak třeba ji ještě chvíli užije. Má být prý sice hezké září, ale bůhví jak se to může zvrtnout:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
22.9.11 12:42
Mufina píše:
Tak my jsme tam dneska nebyly, kombinézu nepotřebujem - než by se z ní vymotala tak se pohrčí :mrgreen: a jinak už máme nakoupíno. Ale byly jsme minulý týden pro to nepromokavý oblečení, hned ráno v pondělí a už tam skoro nic neměli (což nechápu) ale naštěstí jsme sehnaly. Akorát měli jen velikost 86/92 takže to dítku bude nejspíš ještě za rok :mrgreen:Nikito ale sluší mu to :huban:

to je přesně naše potřebná velikost :lol:
A děkuju, je v tom k zulíbání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 12:43

Jo, ta kombinéza je hezká. A zaujaly mě tam ty rukávy, ty jsou dělané tak, že se zapnou a nejsou potřeba rukavice?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat