LIDL mánie
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Teda ja uz mam dost, vzdyt je ta odpoved těsně nad mým dotazem…no jde to se mnou z kopce:-) pardoon:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lllucie
Proč si jednoduše nepřečteš odpověď, dva příspěvky nad tím tvým
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lllucie píše:
Teda ja uz mam dost, vzdyt je ta odpoved těsně nad mým dotazem…no jde to se mnou z kopce:-) pardoon:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lllucie píše:
Ahoj, prosim dotaz - vrátit oblečeni v Lidlu lze, vim, ale musim na prodejně, jde jsem zakoupila, nebo mohu i v jine pobočce???dekuju za odpoved, pokud nekdo ví:-)
Můžeš vrátit kdekoliv jinde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahooooj, holky asi před 14ti dnima měli v Lidlu sušák krásnej za cca 399,– myslím.. ale prošvihla jsem ho.. už nejspíš neseženu co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tam prosvihla krasnou puntikatou flisku:-( kdybyste ji nahodou nektera doma mela prebytecnou tak rada odkoupim. Je to detska vel 116,
Příspěvek upraven 12.10.14 v 21:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už jsem to našla
Normálně stojí 690,– je to nějaký věžový sušák Leifhait.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Masakr
Ahoj holky, tak v Praze to byl masakr, ale to asi všude a dalo se to čekat. Manžel přijel půl hodiny před otvíračkou a už tam bylo třicet lidí. Potom celkem něco ke stovce lidí. Bohužel kombinézu pro kterou tam jel už ani nezahlídl. Tak rychle byly pryč. Proto jsem chtěla moc poprosit. Jestli třeba nemáte navíc holčičí kombinézu 98/104 kterou byste vraceli, tak jí ráda koupím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jihu čech taky šílený boj a měla jsem sebou tiř malé děti. Ale co jsem chtěla, to jsem dostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky nesehnala
. My bychom zase brali chlapeckou 80/86 kdyžtak napište do zpráv. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit