LIDL mánie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.9.11 13:20

Taky dobrá odpověď. :-D :-D

Když je to nepoužité, vrací hned. S účtenkou a v obalu. Jiné je to s reklamací. Myslím, že mi říkali, že do 399Kč vrací peníze hned, dražší posílají do opravy.

madi píše:
Terrad píše:
Já se ptatal v Lidlu a zboží nevymění, protože žádné na výměnu nemají a co se týká vrácení zboží, tak v tom měli nějakou hokejku, prý vrací až určitý částky, ale neví od jaký.
To je dobrý :lol: A kdo to má vědět, že :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 13:29

na účtence to musí být napsané, ne? mmnt, mrknu se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 13:30

tak cituji:
průmyslové zboží je možné vrátit v nepožkozeném stavu a v originálním obalu do 30 dnů. INFOLINKA: 800 115 435

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.9.11 13:34

Tak jí v nejhorším vrátím, ale je to škoda, moc semi líbila :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.9.11 13:36

Mě ty velikosti přišly malý :think: zkusím ten KIK, oteplováky, když budou se zvýšeným pasem na kšandy, tak koupím ještě jednu bundu a hotovo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13335
22.9.11 13:44

j.s. já tam šla taky jen kvůli akci :palec: jinak tam nechodíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 13:59

my jsme se přestěhovali na dědinu, takže jsem to nehrotila…
já si objednala z mimibazaru a jako, kdyby jste viděli, co mi přišlo :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: ještě že mě zachránila pošťačka na poště :hug: :hug: :hug:
tak jsem valila do tohodle, za 299,– se to dá, a na přeběhnutí do auta nebo po zahradě, v pohodě si myslím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
22.9.11 14:02

jako moc se mi líbí HM nebo tchibo, ale ty ceny jsou šílené a tím, že jsem koupila kočár a fusak, tak už musím šetřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
22.9.11 14:04

Ja bych do lidlu pro obleceni uz nesla :think: Minuly rok jsem tam poprve koupila pro malou puncochace, takovy ty teply. Po vyprani celkem v pohode. Mala je mela na sobe jeden den a uz z toho lezly chlupy a docela dost velky nehezky zmolky. Takovou kvalitu a mozna i lepsi koupim na kazdym rohu u kazdyho vietnamce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 14:06

já jsem to dříve řešila, ale teď zjišťuji, že jsou to vyhozené peníze a pokud bude hřát a bude mu teplo, tak to svou službu udělá..
já tchibo taky moc ráda, ale u nás v hypernově věčně nic nemají, nebo zase na ty holky, ale já tam číhám spíše na ty punčochy, ty jsou super a i cena se dá…
jinak next a ham, ale to bývávalo, teď jsou dva prcci, barák, takže ámen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 14:07

korana, já zase nelozím k vietnamcům, prostě ze zásady je nepodporovat 8-o 8-o 8-o to raději sekáč…co jsem si začala sama vydělávat, tak tam nechodím…mě ty věci vadí…ale jak říká manžel, všechno je z číny, takže si o to více vážím českých věcí, ale ty ceny :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.9.11 14:08

Mě se věci z Lídlu celkem líbí. Normálně tam chodíme na běžný nákup až odpoledne. Chtěla jsem tam na mladšího tu nepromokavou soupravu a bohužel už měli jen nejmenší velikosti. Ae dnes jsme výjimečně byli v Lídlu kolem 8h ráno a měli zimní botičky a než jsem prošla krám, tak tam z hromady zbyly jediný větší boty a asi dvoje malé. Se po nich zaprášilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335

jj next je taky super, dneska jsem malému a sobě koupila rifle - já za 40kč malý za 20Kč :lol: těžká provokace, už mlčím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535

Já myslím, že je jedno co je to za značku, někdy narazíš na klump i u značkových věcí :nevim: . Taky bych si vybrala i jinou, ale z rodičovský si moc vyskakovat nemůžu a pokud toho chci pro malou víc, tak určitě svojí službu udělá i z Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.9.11 14:11

Hele tak superdrahý krásný a nakonec pěkně mizerný a páravý punčocháče jsem koupila i v CaA.
Moc v Lídlu oblečení nenakupujeme. Spíš sportovní, to jo. A nemůžeme si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat