LIDL mánie
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
PROSÍM - koupím tyto zelené džegíny vel. 36, byla jsem v pondělí dopoledne v několika Lídlech a všude už byly vyprodaný. Moc moc prosím, zaplatím poštovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem,
máte rádi oblečení Lupilu? Koukněte na tuhle stránku:
https://www.facebook.com/…55242721489/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v Prostějově jsou 2 LIDLY a vždy je to masakr, půl hodiny po otvíračce není nic, většinou tam jedu zbytečně a už mě to se..
… teď ve čtvrtek opět super zimní bundy a boty pro děti, budu tam čekat už 15min před otvíračkou a pokud se na mě opět nedostane tak už tam nejedu, je to k vzteku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v Brně je to taky dost podobné, ale mám smůlu, že si vzpomenu vždycky hrozně pozde
Jinak Lidl miluju, hrozně tam vždy ušetřím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono je to taky jak s kterým zbožím, semtam (ale málokdy) o něco rvačka není, ale člověk nepozná dopředu, co to bude. Vím, že někdy tam zrovna dětské zimní bundy zbývaly dlouho, možná už byl trh nasycený (tehdy byly asi dva týdny po sobě, napřed obyč., pak jakoby lyžařské). Někdy zbývá jen jedna barva, nebo jen jedna velikost. A často přebývá hromada holčičího, zatímco klučičí je vybrané během půl hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, chystáte se na to dětské zimní do Lídlu ve čvrtek? Letěla jsem dneska v Brně už do 2 lídlů pro ten pletený dlouhý svetr a nikde nic..
totálně vybrané, tak jak nejdu hned na 7, tak nnic neseženu a to ještě musím o ty kousky dost bojovat! Máte to u vás podobně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím, kdybyste náhodou některá narazila na tuhle garáž a byla ochotná mi ji koupit a poslat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit