LIDL mánie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7251
22.9.11 19:51

Jsi hodná, ale pochybuju, že to klapne..to by kvůli mě museli přehrabovat ty zbytyk v regálech..protože pod jedním EANem bylo 6 druhů mikinek, tudíž nikdo asi netuší jaká barva jim kde zbyla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 19:54

aha, tak to já myslela, že mrknou do pc a řeknou ti, kde třeba je nejblíže, zavolají tam a bloknou, třeba jak je to v jiných obchodech, ale to jsem asi naivní :think: :think: :think: :think: tak třeba se ti nějaká mamina po ní mrkne a pošle :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
22.9.11 20:13
Aliik píše:
Kecacko a kdy jsi tam byla? U nas mamka stala od 6:40 a cekala na otevreni a 7:15 uz skoro nic nebylo :wink:Příspěvek upraven 22.09.11 v 14:13

tak tak, já tam byla ráno tak kolem osmý, bot mraky,ale kombinéz tak 15 .. koupila jsem malýmu 86 páčje dlouhej jak tejden před výplatou, a jednu menší mám doma, nechtěla jsem zbytečně kupovat 2, vzala jsem i mikči, chtěla jsem i botky, jen do kočáru, a pak jsem se na to vykašlala.
Kámošky tam byli v 10 a měli už jen samý malí, a to jsme byli ve dvou Lídlech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.11 20:58

Hele, za zavolání nic nedáš. Kor když je to bezplatná linka… :pankac:

citace] j.s. píše:
aha, tak to já myslela, že mrknou do pc a řeknou ti, kde třeba je nejblíže, zavolají tam a bloknou, třeba jak je to v jiných obchodech, ale to jsem asi naivní :think: :think: :think: :think: tak třeba se ti nějaká mamina po ní mrkne a pošle :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
23.9.11 08:24

já zkoušela dneska ráno Míšovy tu kombinézu a je mu veliká… máme 86/92 vyměnila bych jí za 80tku… šedomodrá…

vymění někdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.9.11 08:28
nikita066 píše:
madi píše:
nikita066 píše:
madi píše:
No Niki, my opravdu nepotřebujem, skříň má naditou :oops: :lol: :lol:
to mi taky :mrgreen:
ale pořád mám pocit, že nemá co na sebe :oops: :mrgreen:
jo tak to jsme na tom stejně :lol:

ještě, že nemáme holčičky :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13335
23.9.11 08:56

Tak mi už máme přislíbenou větší velikost, stejné barvy. Mamince, která mi ji nabídla mooooooc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
23.9.11 08:58
madi píše:
nikita066 píše:
madi píše:
nikita066 píše:
madi píše:
No Niki, my opravdu nepotřebujem, skříň má naditou :oops: :lol: :lol:
to mi taky :mrgreen:
ale pořád mám pocit, že nemá co na sebe :oops: :mrgreen:
jo tak to jsme na tom stejně :lol:
ještě, že nemáme holčičky :lol: :mrgreen:

Jo tak to máš naprostou pravdu, protože to by toho měla dvakrát tolik, šatičky, sukýnky, legíny by přibyli a já bych musela probourat k sousedům a postavit šatník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
30.9.11 22:32

Nikitko:
Koukám, že jsme na tom byly v Lidlu při této akci pomalu stejně :lol: Ale já naštěstí nakonec tu malou kombinézu nevzala, měli 86/92 a zdály se mi krátký rukávy, tak jsem ji tam nechala, původně jsem chtěla tu károvanou. No, ale náhodně jsem šla pak do Lidlu za dva dny a měli tam tu tmavou co máš ty, poslední, v 98/104, tak jsem ji vzala a jsem ráda, je moc hezká :wink: Malý ji unosí koncem této zimy už snad, na začátek teď máme. A při troše štěstí i začátkem příští zimy třebas :wink:.
Jinak, věcičky z lidlu mám celkem ráda, za tu cenu super! Hlavně třeba riflíky se mi tam líbí dost, přijdou mi hezčí než třeba z tesca a za polovic ceny :lol: Jen boty se mi tam moc nepozdávaly, byly syntetický a málo ohebný, to jsem radši vzala malýmu Elefanteny, ty miluju a jsou suprový. A jsme na zimu vybavení 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
30.9.11 22:37

Jukl tak já ji snad nakonec taky budu mít od paní tady z emimi :palec: a tu menší jsem vrátila, jj je krásná. Kluci budou fešáci :palec:
Jinak některé věci se mi tam taky moc líbili, ale já taky hodně nakupuju dovoz textil - anglie, holandsko.
Ale do bot bych tam taky nešla, to jen klasický atestovaný. Jsem v tomto staromódní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
30.9.11 22:41

No jo, frajeři to budou :wink:
A s botama souhlasím, původně jsem se tam na ně šla mrknout, že bych mu je kdyžtak vzala jako záložní, ale fakt mě nepřesvědčily. Ale ten Textil tam jde, to už mám vyzkoušený. Za ty prachy je to fakt super! Já tam koupila minule i ty nepromokavý soupravy do deště. Ale ty jsou v tomhle počasí zatím ještě neozkoušený :lol: Tak na ně jsem zvědavá, páč vypadaj fakt dobře. Doufám že jak dobře vypadaj, tak budou i funkční :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
30.9.11 23:27

Tak to pak dej echo, mi to budeme potřebovat příští rok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
30.9.11 23:47

Jasný, dám vědět až je pořádně prubnem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.10.11 15:14

Tak jsem si dnes z Lidlu odnesla taky nějaké ty hadříky, ale z jejich velikostí jsem naprosto zmatená..

Malej normálně nosí 98tku, triko jsem dneska kupovala 110-116, ta 98tka byla tak miniaturní, že bych ho do toho nedostala.
Mikina pro mě - M - nosím pořád, tak jsem jí doma zkoušela a vešla bych se do ní dvakrát :mrgreen:

Jo a bylo mi řečeno, že vyměńují - do 30 dní a s účtenkou :wink:

• Citovat
  • Upravit
15074
5.10.11 15:24

Jojo, velikosti - dospělácký maj větší co jsem tak koukala. Dětský mi docela seděly, ale zas tolik jsem toho neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat