Od kdy dáváte batolatům punčocháče?

260
22.9.11 07:53

Od kdy dáváte batolatům punčocháče?

Ahoj holky, vzhledem k tomu, že je brzy ráno už hodně zima tak mě napadly punčocháče pod kalhoty. Většinou takhle brzy nikam nemusíme, ale někdy se stane a teplejší kalhoty (podšité) máme jen jedny a zrovna v prádle. Tak mě zajímá od kolika stupňů dáváte svým batolatům punčocháče pod kalhoty? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
22.9.11 07:58

My teda chodíme ven tak v devět deset a to taky není zrovna teplo, ale dávám mu teplé tepláky (park) nebo normální rifle (město).
No a punčocháče plánuju, když na procházku bude tak pod deset stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 08:03

Punčocháče pod 10 stupňů, takže ještě odpočívají ve skřini :wink:

• Citovat
  • Upravit
260
22.9.11 08:05

Díky taky jsem si říkala, že 10stupňů bude asi ta hranice. Naštěstí většinou chodíme taky okolo té deváté to už nad deset je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.9.11 08:20

téměř je nepoužívám, protože mě štve, že při přebalování musím všechno vyslíct a zas oblíct. Mám radši návleky, ale zatím jsem je pod gatě nedala, bylo dost teplo. To už si radši vezmu slabou deku, kterou ho v kočárku zakryju, kdyby bylo potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
22.9.11 08:24

Ahoj-já jedny vytáhla už v úterý-odpo byla zima a to naše zvířátko se v kočárku tak mrská, že deka je za chvíli kolem nebo pod ním. Takže dostal punčocháče pod tepláky a byl spokojený,že může být bez deky. Ale u chodících dětí nehrozí,že by jim katata vylezly až po kolena,takže tam bych také ještě počkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
22.9.11 09:05

Ahoj, my tady na Karlovarsku máme zimu,takže dopoledne, když jdu ven punčocháče dávám už asi týden. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
22.9.11 09:17

U malých děti bych dala pkud je ráno zima, záleží ja je dál miminko oblečené a u těch starších záleží, jestli sedí a nebo běhá..
Já bych okolo 10 dala… Třeba když vidím děti na podzim na pískovišti, tak bych dala i dřív, ale jen proto, že si občas sednou na chaldný písek, takto venku ještě ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.9.11 09:32

ráno už dávám,a el mi vyrážíme z domu 6:30 :wink: a dávám jenom Lídě, kluci zatím mají čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.9.11 09:46

puncochace davam kdyz je mene nez 10 stupnu…
na tohle pocasi po ranu jsou podkolenky dobre reseni…

• Citovat
  • Upravit
15981
22.9.11 09:50

Ahoj, já dávám punčochy od tohoto týdne, jezdíme ráno do školy kolem sedmé a je kosa i auto je studené :oops: mě samotné je v džínách zima, takže kluci punčochy normálně dostávaj a nejstarší si o ně dokonce řekl :wink: a ještě ke všemu jsou ty menší nemocní :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
22.9.11 10:03

Ahoj, já dávám 16ti měsíční dcerce punčocháče už asi týden.Minulý rok je nosila od září do května..Samozřejmě pokud se během dne oteplí, tak je měním za ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.9.11 10:05

Jednou jsem je zkusila, protože se mi zdálo, že je kosa, ale bylo to zbytečné, potom se náhle oteplilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.9.11 12:10

Já dávám Kubovi punčocháče celkem dost na doma, a teď už je dávám na doma pod tepláky, za prvé tu máme fakt kosu, za druhé nemáme koberce a za třetí je nachcípaný… a při přebalování je nestahuju úplně :nevim: jen ke kotníkům a v pohodě přebalím, dávám látkovky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.9.11 12:14

Ja ted jeste nedavam, ale jinak uz kolem 10-15 stupnu na ven jo a pres zimu i doma pod teplacky - porad tu nekde posedava a od zeme mame v baraku zimu (nemame koberce) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat