LIDL mánie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13335
22.9.11 15:00
madi píše:
No Niki, my opravdu nepotřebujem, skříň má naditou :oops: :lol: :lol:

to mi taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 15:02
nikita066 píše:
madi píše:

ale pořád mám pocit, že nemá co na sebe :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
22.9.11 16:05

Ja se dneska stavovala v LIDLu v Neratovicich a kombinezky byly moc pekne, ale male a holkam jsem koupila ty zimni boty - meli to ale celkem prebrane na to, ze jsem tam byla ve dve odpoledne. No za tri stovky a tristapade jako rezervni botky budou dobre.

Mne se libi ty zimni nepromokave boty z Tchiba a uz podruhe ctu, ze si na ne nekdo stezoval. Driv si je prave hodne chvalily a hodne mamin je kupovalo dalsi sezonu znova…tak nevim…

• Citovat
  • Upravit
13335
22.9.11 16:40
madi píše:
nikita066 píše:
madi píše:
ale pořád mám pocit, že nemá co na sebe :oops: :mrgreen:

jo tak to jsme na tom stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.9.11 17:53

Hani - jo, já jsem je taky dřív chválila a teď už je rozhodně nekoupim. Stejná vada rok po sobě. Oprava za 200kč navrch a boty nedrží pevný tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.9.11 17:57

Leták mám ještě doma a je tam psaný od čtvrtka hned u prvních obrázků toho oblečení, tak nenadávejte a koukejte pořádně:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 17:58

já se zamilovala do bot od deichmana, ty elephant :zed: :zed: :zed: ale ta cena :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak čekám vždycky na ty 50-60% slevy :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.9.11 18:18
Hanka1 píše:
Ja se dneska stavovala v LIDLu v Neratovicich a kombinezky byly moc pekne, ale male a holkam jsem koupila ty zimni boty - meli to ale celkem prebrane na to, ze jsem tam byla ve dve odpoledne. No za tri stovky a tristapade jako rezervni botky budou dobre.Mne se libi ty zimni nepromokave boty z Tchiba a uz podruhe ctu, ze si na ne nekdo stezoval. Driv si je prave hodne chvalily a hodne mamin je kupovalo dalsi sezonu znova…tak nevim…

Tak ty jsme kupovali před rokem na syna a kupodivu dobrý,na lítání ve sněhu a fakt nepromokly, to je asi kus od kusu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
22.9.11 19:15
nikita066 píše:
Ahoj holky,
jste tady některá jak já, že jsem dneska zaútočila na LIDL dětské oblečení, odešla s úsměvem na tváři a doma splakala nad výdělkem, nebo jen já jsem takové trdlo. Zkušenosti nezdarného nákupu sem :pankac:Tato diskuze je založena jen pro zasmání. MMCHD já koupila kombinézu a můžu ji malému oblíkat jen teď - hlavně že se nám hodí ke kulíšku a dneska jsem koupila ve stejné barvě i šálu :mrgreen:

A CO TY BOTKY, TY JSI TAM NEVIDĚLA, JÁ JEN JESTLI TAM MÁM ZÍTRA POSLAT CHLAPA S HOLKOU - ROVNOU BY JE TAM ZKUSILI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.11 19:38

Ha, tak to bude akorát, když je mu teď 6M. :mrgreen: :mrgreen:

nikita066 píše:
Andílku Pájo já mám 74/80 a je to tak na 8m prckaAksimo u nás není a ve vedlejším městě taky ne. Ještě čekám ve vzdááááááleném městě. Jestli mi to jedna holčina koupí, pak bych ji asi šla vrátit a já následně odeslala penízky. Ale dokud nebudu mít jinou, nedám ji z ruky :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
22.9.11 19:38

Ahoj, já oběhla dneska 3 Lidly, bohužel až odpo a všechno všude vyprodané, proto mám prosbu..kdybyste měl někdo doma oranžovo-žlutou fleecovou mikču se stojáčkem vel 86/92 z dnešní nabídky(v letáku natištěná nebyla) tak koupím klidně za dvojnásobek ceny.Díky mooooc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 19:46

sunny, tož to jsi taky měla napsat dřív :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 19:47

a já bych asi zavolala na tu info číslo a zeptala se, kde ji mají, to by měli vědět a domluvila se tam :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
22.9.11 19:47

Když já to dřív něvěděla..:-(Já jsem tu akci tentokrát fakt úplně prošvihla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 19:49

zkus tam zítra zavolat, třeba budou ochotní :hug: