LIDL mánie
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
madi píše:
No Niki, my opravdu nepotřebujem, skříň má naditou![]()
![]()
to mi taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikita066 píše:madi píše:to mi taky
![]()
ale pořád mám pocit, že nemá co na sebe
![]()
- Citovat
- Upravit
Ja se dneska stavovala v LIDLu v Neratovicich a kombinezky byly moc pekne, ale male a holkam jsem koupila ty zimni boty - meli to ale celkem prebrane na to, ze jsem tam byla ve dve odpoledne. No za tri stovky a tristapade jako rezervni botky budou dobre.
Mne se libi ty zimni nepromokave boty z Tchiba a uz podruhe ctu, ze si na ne nekdo stezoval. Driv si je prave hodne chvalily a hodne mamin je kupovalo dalsi sezonu znova…tak nevim…
- Citovat
- Upravit
madi píše:nikita066 píše:ale pořád mám pocit, že nemá co na sebemadi píše:to mi taky
![]()
![]()
jo tak to jsme na tom stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hani - jo, já jsem je taky dřív chválila a teď už je rozhodně nekoupim. Stejná vada rok po sobě. Oprava za 200kč navrch a boty nedrží pevný tvar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leták mám ještě doma a je tam psaný od čtvrtka hned u prvních obrázků toho oblečení, tak nenadávejte a koukejte pořádně:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já se zamilovala do bot od deichmana, ty elephant
ale ta cena
tak čekám vždycky na ty 50-60% slevy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanka1 píše:
Ja se dneska stavovala v LIDLu v Neratovicich a kombinezky byly moc pekne, ale male a holkam jsem koupila ty zimni boty - meli to ale celkem prebrane na to, ze jsem tam byla ve dve odpoledne. No za tri stovky a tristapade jako rezervni botky budou dobre.Mne se libi ty zimni nepromokave boty z Tchiba a uz podruhe ctu, ze si na ne nekdo stezoval. Driv si je prave hodne chvalily a hodne mamin je kupovalo dalsi sezonu znova…tak nevim…
Tak ty jsme kupovali před rokem na syna a kupodivu dobrý,na lítání ve sněhu a fakt nepromokly, to je asi kus od kusu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikita066 píše:
Ahoj holky,
jste tady některá jak já, že jsem dneska zaútočila na LIDL dětské oblečení, odešla s úsměvem na tváři a doma splakala nad výdělkem, nebo jen já jsem takové trdlo. Zkušenosti nezdarného nákupu semTato diskuze je založena jen pro zasmání. MMCHD já koupila kombinézu a můžu ji malému oblíkat jen teď - hlavně že se nám hodí ke kulíšku a dneska jsem koupila ve stejné barvě i šálu
A CO TY BOTKY, TY JSI TAM NEVIDĚLA, JÁ JEN JESTLI TAM MÁM ZÍTRA POSLAT CHLAPA S HOLKOU - ROVNOU BY JE TAM ZKUSILI.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ha, tak to bude akorát, když je mu teď 6M.
![]()
nikita066 píše:
Andílku Pájo já mám 74/80 a je to tak na 8m prckaAksimo u nás není a ve vedlejším městě taky ne. Ještě čekám ve vzdááááááleném městě. Jestli mi to jedna holčina koupí, pak bych ji asi šla vrátit a já následně odeslala penízky. Ale dokud nebudu mít jinou, nedám ji z ruky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já oběhla dneska 3 Lidly, bohužel až odpo a všechno všude vyprodané, proto mám prosbu..kdybyste měl někdo doma oranžovo-žlutou fleecovou mikču se stojáčkem vel 86/92 z dnešní nabídky(v letáku natištěná nebyla) tak koupím klidně za dvojnásobek ceny.Díky mooooc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a já bych asi zavolala na tu info číslo a zeptala se, kde ji mají, to by měli vědět a domluvila se tam
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když já to dřív něvěděla..:-(Já jsem tu akci tentokrát fakt úplně prošvihla:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit