LIDL mánie
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nikita066 píše:
jj next je taky super, dneska jsem malému a sobě koupila rifle - já za 40kč malý za 20Kčtěžká provokace, už mlčím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidl ma jak co, nektery veci nejsou spatny
Ja na letosek taky koupila soupravu TCM a druhou na stridacku z Lidla, prece nedam dvakrat velky penize, kdyz ta druha bude „nahradni“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,já jsem hned v pondělí naklusala do Lidlu,protože jsem taky chtěla nějakou kombinézu a chtěla jsem se kouknout na ty teplý boty na zimu pro malýho a oni tam nic neměli z toho letáku!!!!
Nechápu to..ani kombinézy ani teplý boty!Myslela jsem,že když teda něco dají do letáku,tak to tam má být a to jsem byla ve dvou Lidlech!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kecacko a kdy jsi tam byla? U nas mamka stala od 6:40 a cekala na otevreni a 7:15 uz skoro nic nebylo ![]()
Příspěvek upraven 22.09.11 v 14:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to tchibo není špatné, ale ceny šílené tedy
Já bych měla strach v tom malého někam pustit, jak ho znám, přišel mi s něčím natrženým nebo nějakou nevypratelnou šmouhou… Pořád bych ho hlídala, aby to drahé oblečení někde neotřel a to nemám zapotřebí. Radši ho oblíknu do něčeho levnější a možné méně hezkého, co ale prokáže srovnatelnou službu a nemusím ho furt buzerovat a když se náhodou stane, že fakt se to zničí, tak to tolik nebolí ![]()
- Citovat
- Upravit
moje mamka tam taky chudina šla v pondělí, a paní ji řekla, že ta akce na věci a obuv je až od čtvrtka, stačí se zeptat, ne
ale na letáku to nebylo psaný, to máš pravdu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ještě že to tady píšete, asi blbě označili velikosti. Jinak co jsem kdy kupovala oblečení pro děti z Lidlu, samosebou vždy v akci
, tak vždycky dobrá kvalita za super cenu, nemůžu si stěžovat. ![]()
Na mimi kombinézu nepotřebuju, máme neurekom a oni tam asi 110 na kluka mít nebudou, že? To tam asi ani nepojedu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madi, já malému koupila v tchibu ty klučící teplé legíny, místo punčoch a vynosil to celou zimu, nosil ještě plínu, takže na střídačku a paráda a teď to nosí taky, protože jsem zjistila, že když nenosí plínu, je jak nitka a to stály dvoje 299,– a to se dá, ne
a teď je mají taky, tak uvažuju nad nima, jsou fakt dobré
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni to tam vždy nějak šikovně napíšou, ale mívají akce některé od pondělí a jiné od čtvrtku a nejlépe se na to koukat na net ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kecačka píše:
Holky,já jsem hned v pondělí naklusala do Lidlu,protože jsem taky chtěla nějakou kombinézu a chtěla jsem se kouknout na ty teplý boty na zimu pro malýho a oni tam nic neměli z toho letáku!!!!![]()
Nechápu to..ani kombinézy ani teplý boty!Myslela jsem,že když teda něco dají do letáku,tak to tam má být a to jsem byla ve dvou Lidlech!
Kombinézy a botky měli dneska
a malej má hezký bodyno, máme taky ![]()
Co se týče oblečení, tak já už ze zásady nekupuju drahé, přesně jak píše Madi abych se pak hroutila že to škubnul nebo zahnojil nevypratelnou skvrnou
takže já miluju sekáče
a že máme hezký oblečení.
- Citovat
- Upravit
madi píše:
Tak to tchibo není špatné, ale ceny šílené tedyJá bych měla strach v tom malého někam pustit, jak ho znám, přišel mi s něčím natrženým nebo nějakou nevypratelnou šmouhou… Pořád bych ho hlídala, aby to drahé oblečení někde neotřel a to nemám zapotřebí. Radši ho oblíknu do něčeho levnější a možné méně hezkého, co ale prokáže srovnatelnou službu a nemusím ho furt buzerovat a když se náhodou stane, že fakt se to zničí, tak to tolik nebolí
Je fakt, že tam mají věci, nejen oblečení, značně předražené. Kdekoli jinde se daj podobné věci sehnat levněji. Jednou se mi tam zalíbily sandály, si říkám, připlatím si za kvalitku, jsou celé kožené a prd, po roce se mi prodžela ta svrchní kůže uvnitř boty pod palcem a do sandálů se jaksi nedá dát náhradní vložka, tudíž na vyhození. Reklamovat jsem to ani nešla, ale u jiných bot se mi to nikdy nestalo. Tudíž v Tchibu už jenom kafe, pokud mi tu neporadíte nějaké stejně dobré za lepší cenu, nebo lepší za cenu stejnou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gina108 píše:
Tak ještě že to tady píšete, asi blbě označili velikosti. Jinak co jsem kdy kupovala oblečení pro děti z Lidlu, samosebou vždy v akci, tak vždycky dobrá kvalita za super cenu, nemůžu si stěžovat.
Na mimi kombinézu nepotřebuju, máme neurekom a oni tam asi 110 na kluka mít nebudou, že? To tam asi ani nepojedu.
nejezdi největší byla tuším 92 ![]()
- Citovat
- Upravit