LIDL mánie

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
22.9.11 14:11
nikita066 píše:
jj next je taky super, dneska jsem malému a sobě koupila rifle - já za 40kč malý za 20Kč :lol: těžká provokace, už mlčím :oops:
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P :-P já možná vyhrála u mojí kámošky v anglii, slíbila, že tam něco pokoupí a pošle :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066

Lidl ma jak co, nektery veci nejsou spatny :wink: Ja na letosek taky koupila soupravu TCM a druhou na stridacku z Lidla, prece nedam dvakrat velky penize, kdyz ta druha bude „nahradni“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200

Holky,já jsem hned v pondělí naklusala do Lidlu,protože jsem taky chtěla nějakou kombinézu a chtěla jsem se kouknout na ty teplý boty na zimu pro malýho a oni tam nic neměli z toho letáku!!!! :cert: :cert: Nechápu to..ani kombinézy ani teplý boty!Myslela jsem,že když teda něco dají do letáku,tak to tam má být a to jsem byla ve dvou Lidlech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.9.11 14:12

Kecacko a kdy jsi tam byla? U nas mamka stala od 6:40 a cekala na otevreni a 7:15 uz skoro nic nebylo :wink:

Příspěvek upraven 22.09.11 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.9.11 14:13

Kecačko - boty měli dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335

vietnamce taky nemusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

Tak to tchibo není špatné, ale ceny šílené tedy :poblion: Já bych měla strach v tom malého někam pustit, jak ho znám, přišel mi s něčím natrženým nebo nějakou nevypratelnou šmouhou… Pořád bych ho hlídala, aby to drahé oblečení někde neotřel a to nemám zapotřebí. Radši ho oblíknu do něčeho levnější a možné méně hezkého, co ale prokáže srovnatelnou službu a nemusím ho furt buzerovat a když se náhodou stane, že fakt se to zničí, tak to tolik nebolí :wink:

• Citovat
  • Upravit
11529
22.9.11 14:14

moje mamka tam taky chudina šla v pondělí, a paní ji řekla, že ta akce na věci a obuv je až od čtvrtka, stačí se zeptat, ne :wink: :wink: :wink: ale na letáku to nebylo psaný, to máš pravdu :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.9.11 14:15

Tak ještě že to tady píšete, asi blbě označili velikosti. Jinak co jsem kdy kupovala oblečení pro děti z Lidlu, samosebou vždy v akci :mrgreen: , tak vždycky dobrá kvalita za super cenu, nemůžu si stěžovat. :nevim:
Na mimi kombinézu nepotřebuju, máme neurekom a oni tam asi 110 na kluka mít nebudou, že? To tam asi ani nepojedu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.11 14:16

madi, já malému koupila v tchibu ty klučící teplé legíny, místo punčoch a vynosil to celou zimu, nosil ještě plínu, takže na střídačku a paráda a teď to nosí taky, protože jsem zjistila, že když nenosí plínu, je jak nitka a to stály dvoje 299,– a to se dá, ne :wink: :?: a teď je mají taky, tak uvažuju nad nima, jsou fakt dobré :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
22.9.11 14:17

Oni to tam vždy nějak šikovně napíšou, ale mívají akce některé od pondělí a jiné od čtvrtku a nejlépe se na to koukat na net :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.9.11 14:18
kecačka píše:
Holky,já jsem hned v pondělí naklusala do Lidlu,protože jsem taky chtěla nějakou kombinézu a chtěla jsem se kouknout na ty teplý boty na zimu pro malýho a oni tam nic neměli z toho letáku!!!! :cert: :cert: Nechápu to..ani kombinézy ani teplý boty!Myslela jsem,že když teda něco dají do letáku,tak to tam má být a to jsem byla ve dvou Lidlech!

Kombinézy a botky měli dneska :wink: a malej má hezký bodyno, máme taky :lol:

Co se týče oblečení, tak já už ze zásady nekupuju drahé, přesně jak píše Madi abych se pak hroutila že to škubnul nebo zahnojil nevypratelnou skvrnou :zed: takže já miluju sekáče :palec: a že máme hezký oblečení.

• Citovat
  • Upravit
23847
22.9.11 14:20
madi píše:
Tak to tchibo není špatné, ale ceny šílené tedy :poblion: Já bych měla strach v tom malého někam pustit, jak ho znám, přišel mi s něčím natrženým nebo nějakou nevypratelnou šmouhou… Pořád bych ho hlídala, aby to drahé oblečení někde neotřel a to nemám zapotřebí. Radši ho oblíknu do něčeho levnější a možné méně hezkého, co ale prokáže srovnatelnou službu a nemusím ho furt buzerovat a když se náhodou stane, že fakt se to zničí, tak to tolik nebolí :wink:

Je fakt, že tam mají věci, nejen oblečení, značně předražené. Kdekoli jinde se daj podobné věci sehnat levněji. Jednou se mi tam zalíbily sandály, si říkám, připlatím si za kvalitku, jsou celé kožené a prd, po roce se mi prodžela ta svrchní kůže uvnitř boty pod palcem a do sandálů se jaksi nedá dát náhradní vložka, tudíž na vyhození. Reklamovat jsem to ani nešla, ale u jiných bot se mi to nikdy nestalo. Tudíž v Tchibu už jenom kafe, pokud mi tu neporadíte nějaké stejně dobré za lepší cenu, nebo lepší za cenu stejnou :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.9.11 14:20
Gina108 píše:
Tak ještě že to tady píšete, asi blbě označili velikosti. Jinak co jsem kdy kupovala oblečení pro děti z Lidlu, samosebou vždy v akci :mrgreen: , tak vždycky dobrá kvalita za super cenu, nemůžu si stěžovat. :nevim:
Na mimi kombinézu nepotřebuju, máme neurekom a oni tam asi 110 na kluka mít nebudou, že? To tam asi ani nepojedu. :think:

nejezdi největší byla tuším 92 :think:

• Citovat
  • Upravit
11529
22.9.11 14:21

98-104 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie