LIDL mánie

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13335
22.9.11 12:44
hofka píše:
nikita066 píše:
Holky mě se to nechce vrátit, ona je fešná a na výměnu už tam jaksi není co :mrgreen: :-P
Tak třeba ji ještě chvíli užije. Má být prý sice hezké září, ale bůhví jak se to může zvrtnout:-))

při mém štěstí bude tak dlouho hezky, dokud ji budeme mít dobrou, jakmile poskočíme na délce, tak začne mrznout, to znám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
22.9.11 12:45
madi píše:
Jo, ta kombinéza je hezká. A zaujaly mě tam ty rukávy, ty jsou dělané tak, že se zapnou a nejsou potřeba rukavice?

zapnout nejdou, ale zastrčí se to a je látka přes látku, takže rukavičky nejsou potřeba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 12:47
nikita066 píše:
madi píše:
Jo, ta kombinéza je hezká. A zaujaly mě tam ty rukávy, ty jsou dělané tak, že se zapnou a nejsou potřeba rukavice?
zapnout nejdou, ale zastrčí se to a je látka přes látku, takže rukavičky nejsou potřeba :palec:

Jo tak jsem to myslela, to je dobrý nápad :wink:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
22.9.11 12:47
nikita066 píše:
Holky mě se to nechce vrátit, ona je fešná a na výměnu už tam jaksi není co :mrgreen: :-P

Malý je fešák, moc mu to sluší :palec: třeba ti vrátí peníze a koupíš jinde :nevim:
Já budu hlídat sekáče, protože litr za kombinézu odmítám dát :zed:
Dneska jsem koupila kaiserky za 2.90 a želé v čokoládě :lol: a měli i punčošky, celkem dobrý, ale holčičí :zed: já mám pocit že je všude krásnýho oblečení ale na holčičky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13335
22.9.11 12:50

Hodako jo tak o tom holčičím mi povídej. Taky si to myslím.

Madi jo je to úúúžasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 12:55

Já mám na malýho dvě kombinézy z loňska koupené v KIKu a fajn, nepromoknou a zahřejou, jedna je dokonce nějaká termo, že pod ní snese jen tričko. Jak mu dám mikinu, je spocenej durch. Stála nás okolo 250Kč jedna, ale kupované v Německu, nevím, jak je to tady v Čechách :wink:

• Citovat
  • Upravit
1586
22.9.11 12:56

Mě zas připadá, že když sháním pro syna, je hezké holčičí, když pro malou tak naopak. A když se dívám jen tak, tak to hezké je jen ve špatné velikosti :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.09.11 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
22.9.11 13:00

…v Lidlu můžeš spotřební věci do 30 dnů vrátit, stačí říci, že se ti nelíbí a oni ti vrátí peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.9.11 13:01
madi píše:
Já mám na malýho dvě kombinézy z loňska koupené v KIKu a fajn, nepromoknou a zahřejou, jedna je dokonce nějaká termo, že pod ní snese jen tričko. Jak mu dám mikinu, je spocenej durch. Stála nás okolo 250Kč jedna, ale kupované v Německu, nevím, jak je to tady v Čechách :wink:

nj KIK tam bych se mohla kouknout :think: díky :wink: akorát teda nebude za 250, to spíš 500 :zed:

• Citovat
  • Upravit
14535
22.9.11 13:01

Tak já taky koupila špatně. Měli už jen velikost 74/80, tak jsem to riskla a malý je akorát, takže v zimě už nebude :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
22.9.11 13:02

Tak já chodím do Lidlu každý týden a dneska jsem přišla,vybrala a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
22.9.11 13:03
Terrad píše:
Tak já taky koupila špatně. Měli už jen velikost 74/80, tak jsem to riskla a malý je akorát, takže v zimě už nebude :-( .

jo tak to jsme na tom stejně

ČEský x Německý KIK - tak bych řekla, že v tom českém je uplně jiné zboží než v tom neměckém. Mám z tama některé pěkné věci, ale občas křivý šev není vyjímkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.9.11 13:04
Hodaka píše:
madi píše:
Já mám na malýho dvě kombinézy z loňska koupené v KIKu a fajn, nepromoknou a zahřejou, jedna je dokonce nějaká termo, že pod ní snese jen tričko. Jak mu dám mikinu, je spocenej durch. Stála nás okolo 250Kč jedna, ale kupované v Německu, nevím, jak je to tady v Čechách :wink:
nj KIK tam bych se mohla kouknout :think: díky :wink: akorát teda nebude za 250, to spíš 500 :zed:

To jo, tady je to o fous dražší a my kupovali jednu před dvěma roky a druhou loni.

• Citovat
  • Upravit
13335
nataluska píše:
Tak já chodím do Lidlu každý týden a dneska jsem přišla,vybrala a jsem spokojená.

tak to mu se říká štěstí, nebo možná už zkušenost  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511

http://www.brumla.cz/search.aspx?…
zkuste mrknout třeba sem, pokud vám nevadí sekáč
Já tu nakupuju dost často, ale beru jen nové nebo jako nové. A vždy beru o číslo větší - zvlášť na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat