Co dát za darované oblečení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
QQQQ
29.9.11 14:10

Co dát za darované oblečení?

Ahoj holky :mavam: :kytka:
Jdu se s vámi poradit :wink: Diskusi jsem zařadila do kategorie „oblečky“ i když to jsou spíš už „obleky“ :mrgreen:
Jde o to: Dostala jsem pro své děti (7 a 8 let) oblečení. Mega hromadu oblečení!!! Vše zachovalé, některé kousky už skoro památné, ale většinu krásné a moderní, od velikosti 120 do 150 takže pro Kristinku i pro Davídka toho využiji 99% :dance: :dance: :dance: a pár kousků pošlu dál. Můj hrubý odhad je, že je toho za dobrých 10 tisíc kč i víc 8-o 8-o 8-o Dostala jsem to od přítelove tety. Problém je v tom, že přítel není otec dětí a já ani děti tetu neznáme. Ona za to nic nechce 8-o To je mi ale šíleně blbé. :nevim:

Tak co myslíte, kolik dát? :kytka:

Jo a zlíbat adnimům ruce za tu úpravu mazání oblíbených diskusí :hug: :kytka: :srdce: :huban: :potlesk: :mavam: :mavam: :mavam: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
29.9.11 14:13

Podle mě když si už předtím o peníze neřekla, tak žádné nechce. Kdyby ji na tom záleželo, tak by ti přeci to oblečení jen tak nedávala.
Pokud má ráda vínko, tak bych jí koupila nějaké moc dobré kvalitní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.9.11 14:14

Já bych jí poslala nějaké dobré víno, nebo kávu - ať přítel vyšpehuje, co má ráda=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.9.11 14:15

Píšeš „kolik“, já bych spíš zjistila, co má teta ráda a udělala takový balíček (třeba drahou čokoládu, kvalitní víno).
Dávám po dětech oblečení do dvou rodin (příbuzných) a nechtěla bych žádné peníze, nevzala bych je. Dávám to, protože jsem ráda, že to někdo užije a nečekám za to „odměnu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
29.9.11 14:17

Tak ja jsem presne takhle taky dostala obleceni,mega mooc,podle meho odhad taky v tisicich,pani nic nechtela,ale ma dve deti a kazdemu jsem dala do kapsy 500kc,nechtela jsem byt dluzna, :wink: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10568
29.9.11 14:17

Ja bych ji koupila taky nejake kvalitni vino + nejaky kosik se sladkostma a tak.

Rodice vzdycky delai mega kosiky a nahazeli tam vse mozne kvalitni syry,sladkosti kafe a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.9.11 14:18

Jo, tady vedle nás vydlí taková stará paní a jezdí k ní nějaká její neteř? s dětma, tak jsem její dceři dala plnou igelitku věcí, co já mám malé, Majda než do toho doroste by se to rozpadlo…
Jsem ráda, že se mi to neválí pod postelí.
Dostala jsem pak bonbošku a kafe, ale i kdyby nic, jsem ráda, že se to užije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
29.9.11 14:19

Je to těžké..
Já taky pro děti nárazově dostávám od příbuzných značkové oblečení po dětech, nezničené a myslím si, že i když do toho syn doroste za 2 nebo 3 roky, bude pořád moderní..
Potom jsem dostala hromadu starých dětských časopisů, které jejich děti už nestihly využít, takže jsou nevyplněné, jsou tam i nějaké vystřihovánky, potom jsem dostale jen částečně nebo minimálně použité logické skládačky od Svojtky, hodně druhů pro kluka i holku,knížky..Ale jelikož jde o blízkou rodinu, tak je domluva jednodušší..

Já bych je kontaktovala, poděkovala a jejich dětem určitě poslala nějaký dárek - podle věku a zájmů..Snažila bych se s nimi domluvit a kdyby „nic nechtěli“, tak něco podle sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.9.11 14:20

Jestli řekla, že nechce peníze, tak bych žádné nedávala. Spíš nějakou drahou dobrotu, kafe, čaj, čokoláda, jak psaly už holky přede mnou… Záleží co by ji udělalo radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
29.9.11 14:21

A taky nesouhlasím s tím dávat peníze..
Kdyby na tom chtěli vydělat, udělali by to jinak(prodali dále, pokud jsou věci fakt pěkné a moderní)..Fakt bych přiměřeně svým finančním možnostem koupila dárek jejich dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
29.9.11 14:25

Já taky dávám oblečení - drahé, značkové a nezničené.
Taky nic nechci a když tak neodmítnu kafe. Mám oblíbenou značku.
Myslím, že když řekla, že nic nechce, že to myslí vážně. Jako já. Mně udělá radost, radost druhých.
A co ji pozvat na oběd nebo kafe? Třeba má ráda kytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
29.9.11 14:33

Já dala kamarádce kamarádky za oblečení pro dcerku tašku plnou dobrot-kvalitní růžové víno, kávu, čokoládu a pro její dcery velké balení bonbonů. Já osobně bych z téhle tašky měla radost, tak snad tím nic nezkazíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.9.11 14:34

Taky bych spíš poslala víno, kávu, čaj, nebo něco podobného… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.9.11 14:35

Taky bych penízky nedávala. Buď, a't její přítel zjistí, co má ráda. Nebo bych udělala třeba dárkovej koš - váno, oříšek, kafíčko, čokoláda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
29.9.11 14:42

Ahoj ww,
já když jsem v těhotenství dostala nějaké věci od maminek, tak jsem jejich dětem koupila jogurty, a různé zdravé pochutiny.
Ale tady bych tohle nedávala.
Jak už hodně maminek navrhlo, nějaký košík s potravinama, bonboniéru dost velikou, víno bych koupila asi archivní templářské nebo mešní, ty jsou vždycky vynikající. Nebo se zeptej ve vinařském obchodu, nevím, kde bydlíš.
Káva taky by byla dobrá, párkrát jsem vakuovou kilovou koupila tátovi k narozeninám nebo pod stromeček.
Ale každý je jiný, a dal by přednost něčemu jinému.
Zeptat se asi přítele a potom to nakoupit.
Přeji dobrý výběr. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat