Co dát za darované oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
29.9.11 14:44

Kdo chce darovat, daruje a nic za to nechce. Kdyby to chtela prodat, tak to udela, ale ona ti to dala. Takze penize bych urcite nedavala. Spis nejakou milou pozornost jako kvalitni cokoladu, vinko, rucne udelane pranicko-podekovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
29.9.11 14:44

Ahoj,
kdyby vám to nechtěla dát, tak nedá, kdyby to chtěla prodat, tak to prodá.
Spíš bych ji za to něco koupila, kytku v květináči, udělala dárkový koš s jídlem a oblíbeným pitím nebo prostě něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
29.9.11 14:56

Já jsem takhle už dvakrát dostala hromadu oblečení od známé po její dceři.Koupila jsem vždy ovoce pro malou,nějaké sladkosti-nutelu,lízátka,čokoládu,sušenky,granko…A koukala.Prý stačila jedna jediná čokoláda. :mrgreen:
Tetě bych za to koupila třeba poukázku do nějakého obchodu,co ty na to? Nevím teda jak je stará,ale určitě by si něco hezkého vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.9.11 15:34

Děkuju holky :kytka: :kytka: :kytka: Že mě to nenapadlo udělat nějaký větší kvalitní dárkový koš… :roll: :oops: Je to fakt skvělý nápad! :potlesk: Ideální by bylo, kdyby jsme ji ho zavezli osobně a poděkovali, protože nám to ušetřilo spoustu shánění a peněz, ale to známe všechny, že :wink:

• Citovat
  • Upravit
48576
29.9.11 16:00

ww i když nic nechtěli tak něco kup.Koupila bych kafe,víno,třeba i ovoce ze zahrady co zbylo,prostě cokoliv.

Já takle jednou blbá :roll: darovala kamarádce spoustu oblečení po Matyáškovi abych udělala radost a poslala sem to po jejím chlapovi.Druhej den sem je hned potkala venku v našich věcičkách a ona mi neřekla ani děkuju,vyliž si pr… nic.Nechtěla sem žádný dary ale třeba i blbá čokoláda i když to mělo hodnotu aspon 5000 nebo blbé moc děkuju b mě stačilo.Dodnes si to vyčítám jak sem blbá a nedala sem tomu kdo si zasloužil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.9.11 16:03

Kami tak to nasere, co? :roll: Udělám asi ten dárkový koš :palec: Dobrý nápad je i ta dárková karta! Tuším, že jsou fandové IKEA takže třeba nabít za 500kč, to by bylo taky pěkné :think: plus k tomu nějakou drobnost, třeba to víno. No proberu to s chlapem, ten je zná dobře :wink:

• Citovat
  • Upravit
48576
29.9.11 16:07
ww píše:
Kami tak to nasere, co? :roll: Udělám asi ten dárkový koš :palec: Dobrý nápad je i ta dárková karta! Tuším, že jsou fandové IKEA takže třeba nabít za 500kč, to by bylo taky pěkné :think: plus k tomu nějakou drobnost, třeba to víno. No proberu to s chlapem, ten je zná dobře :wink:

to jo.Chtěla sem zažít ten pěknej pocit někomu pomoci a nic :lol:

Za ikea kartu bych líbala zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.9.11 16:09
Kamča.dalmatinka píše:
ww píše:
Kami tak to nasere, co? :roll: Udělám asi ten dárkový koš :palec: Dobrý nápad je i ta dárková karta! Tuším, že jsou fandové IKEA takže třeba nabít za 500kč, to by bylo taky pěkné :think: plus k tomu nějakou drobnost, třeba to víno. No proberu to s chlapem, ten je zná dobře :wink:

Líbala zadek jo? Teď jsme ji tchýňce k padesátinám koupili. Za tři litry 8-o :-P :mrgreen: To bys udělala co??? :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
29.9.11 16:11
ww píše:
Kamča.dalmatinka píše:
ww píše:

Líbala zadek jo? Teď jsme ji tchýňce k padesátinám koupili. Za tři litry 8-o :-P :mrgreen: To bys udělala co??? :oops: :mrgreen:

jo sem mrcha prodejná :mrgreen: za 2000 koupim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.9.11 16:12
Kamča.dalmatinka píše:
ww píše:
Kamča.dalmatinka píše:
ww píše:

Líbala zadek jo? Teď jsme ji tchýňce k padesátinám koupili. Za tři litry 8-o :-P :mrgreen: To bys udělala co??? :oops: :mrgreen:
jo sem mrcha prodejná :mrgreen: za 2000 koupim :mrgreen: :mrgreen:

Tůdle :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen: Naše je! Heččččččč!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
29.9.11 16:12

a čtu žes jí dostala :lol: .Tak darovat to né :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
29.9.11 16:15

Nedostala :cry: , koupila! Kdybych ji dostala tak o mě měsíc nevíte, byla bych zalezlá v obchodě do té doby, dokud by tam byla jediná koruna… :pankac: :pankac: :pankac: No myslím si, že by to nebylo zas tak těžké to tam utratit :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat