Kombinéza Peng Ming

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4336
10.10.12 07:15

Ahojky!
Já jsem s touhle značkou naprosto spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
10.10.12 08:41

Ahoj.
My měli na loňskou zimu a spokojenost. Nepromokla, materiál festovní, reflexní prvky. Pokud malej nepoporoste skokově, bude nám i letos. Kupovala jsem na MMB z druhé ruky a používání není vůbec znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
4.10.13 11:10

Zdravím, prosím o radu, jakou velikost pořídit synovi, má 1,5 roku a asi 83cm. Nevím, jestli mám pořídit vel. 92 nebo větší? Poraďte, bojím se, aby mu nebyla těsná v rozkroku, ale aby tam měl vůli, ale zase aby nebyla zbytečně obrovská. Poraďte kdo jí má, děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
4.10.13 18:44

@lussinka1984 Já kupovala loni. Malej je v květnu, takže mu bylo v zimě víc jak 1,5 roku; ale kolik měřil si už nepamatuju. Koupila jsem 92, byla mu akorát. Byl podzim, když jsme mu ji zkoušela a bála jsem se, že by ho v zimě táhla. Měnila jsem ji pak za 98, je pravda, že nohavice měl delší, tak jsem ohrnula, jinak jsem to nikde nepocítila, že by na něm nějak visela nebo tak. Byla dobrá. Jsem ráda, že jsem ji měla, myslím, že by mu mohla aspoň na začátek zimy být i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
5.10.13 07:28

@LL Díky moc! Nechci obtěžovat, ale nemohla byste mi změřit délku od ramene k rozkroku? Zde nějaké rozměry jsou, ale nevím, zda se jimi řídit :think: Kluk je docela dlouhej (po nás). Jinak kolik Váš kluk měřil na roce a půl bude mít zřejmě v průkazce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat