Kamenný koberec

Elenloth
19.4.14 13:35

Kamenný koberec

Zdravím všechny. Máte někdo kolem domu, nebo na terase kamenný koberec? Můžete mi napsat vaše zkušenosti? Rozpálí se v létě, když na to svítí slunce tak, že by se na tom nedalo chodit? Je to opravdu aspoň trochu protiskluzové, jak tvrdí výrobce?
Nemáme klasickou terasu, ale spíš chodník po celé délce domu o šířce 1,6m. Kolem bazénu bych chtěla dát WPC prkna, ale podél toho domu mi to připadá takové zvláštní. Navíc cena je astronomická.
Budu ráda za jekékoli zkušenosti a postřehy, popř. nápad, co na tu zem podél domu dát. Dlažbu nechci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1034
19.4.14 16:01

Jestli myslíš takový ty malý kamínky, Topstone, tak to máme a je to super, oproti dlažbě se nerozpaluje a proti skluzové to je taky, krásně to vypadá, jen ta údržba je trochu náročnější, vysát a pořádně zamést nejde, takže nejlépe vysokotlaková hadice, ale i tak je to něco jiného a každému se to velice líbí :palec: přítel si to pokládal sám a myslím, že použil málo té zpevnovací hmoty, proto tam jsou místy takový menší jakoby prázdný místa a tam se právě zachytávají nečistoty, ale jak jinak je to super, protože ty nečistoty nejsou na druhou stranu vůbec vidět, to vidím jen já :oops: takže já můžu jen doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
19.4.14 18:02

@belik To přesně myslím. Díky za info. Mně se to taky líbí, jenom mám strach z toho klouzání a rozpálení na sluníčku. I když právě jsem se někde dočetla, že ten woodplastic se taky rozpaluje, tak mě to nahlodalo.

• Citovat
  • Upravit
69
12.6.15 11:30

Nemáte někdo kamenný koberec Topstone ve sprchovém koutu? Zajímá mne údržba a odolnost vůči zátěži vodou - tj. usazeninám a možné plísni. Má někdo Topstone ve sprchovém koutu delší dobu a jak jste spokojeni? Neprosakuje to do stěn?
Díky za případné odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.6.15 11:37

@Cinkilinki Voda tím proteče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
8.7.15 12:33

Máte s ním někdo zkušenost v domácnosti? Třeba kuchyň, obývací pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
8.7.15 12:37

@wittis Taky by mě zajímalo, právě přemýšlíme, jestli dát za kuchyň místo kachliček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
8.7.15 12:44

@Ageleine
My jsme téměř rozhodlí dát ho na zem do kuchyně spojeného s obývacím pokojem. Píšou samá pozitiva ale pořád není nad dlouhodobější zkušenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
8.7.15 13:20

@wittis Vypadat to bude dobře určitě ;) My to poprvé viděli, když hrál Jak se staví sen nebo něco takového, už přesně nevím :oops: Paní dali kamenný koberec do obýváku na stěnu za televizi a do kuchyně místo kachliček… :palec: Nám to přijde takové zajímavější, ještě neotřené, neznám zatím nikoho, kdo by to měl :mrgreen: Tak jsem zvědavá, jestli někdo napíše zkušenost :mrgreen: Trošku se bojím, aby to třeba nebylo špatné k udržování, číštění a tak, aby se z toho dala lehce setřít mastnota a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
27.7.15 16:51

Obnovuji diskuzi a prosím o zkušenost s kamenným kobercem na vjezd do garáže a na schody. Pokud někdo máte, doporučily byste nebo ne? A proč? Děkuji moc za všechny reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
27.7.15 17:57

Tak tohle mě taky zajímá-chtěli jsme zrenovovat schody u mamky do vchodu, protože jsou už vydrolené, křivé apdo…zaslali jsme poptávku na www.kamenny-koberec.eu a už je to min. měsíc a vůbec se neozvali. Tak asi budeme pídit po jiné firmě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
18.11.15 20:40

Ahoj osobně se mi to taky moc libi designově se mi to do moderních bytu zdá velice vhodné. Je to sranda brouzdala jsem po internetu a narazila na dil asi receptaře nebo něčeho na ten zpusob a video mě dost upoutalo, dneska bych klidně tenhle povrch při rekonstrukci zvolila. Pro zvědavce video zde https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.16 21:02

Obnovuju téma…
máte někdo zkušenost s TopStonem v koupelně? Uvažuju o tom, ale nikdo známý to nemá a soused obkladač se s tím taky ještě nesetkal.. Moc se mi jejich povrch líbí, ale cena za nejistotu je dost vysoká. Prosím, kdo s tím máte zkušenost, podělte se. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
16.4.16 21:42

No to tda nevim, není to hladké, takže se v tom bude držet voda a nevyčistíš to.
Já jsem o tom přemýšele jako chodník na zahradu, ale když jsem to viděl po dvou letech používání… lepidlo zežloutlo, do každé škvíry se dostal binec, kterej ani vapkou nejde ven… nešel bych do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.4.16 22:38

Tak ono do interiéru se to začistí tou pryskyřicí úplně dohladka, nenechává se to „hrbolaté“, jako venku - jak jsem někde nedávno zahlédla v telce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí