Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky
Kdo jste z Kutné Hory nebo to tam znáte, nevíte jestli tam existuje kamenný obchod s kojeneckým zbožím, popřípadě těhotenským oblečením apod.?Potřebovala bych hlavně kojící polštář a noční košile… ![]()
Určitě je, jen neznám název ani místo, kde je. Dělá tam kamoščina ségra. Je to velký obchod, kde lze pořídit komplet výbavičku. Pokud Ti neporadí někdo přímo z Hory, tak Ti to zjistím ![]()
Sjedte do Kolina do Daniely, tusim www.kocarky.cz,tam maji komplet vsechno. V Hore nevim
Tak kamarádka byla nečekaně superrychlá s odpovědí, takže je to tohle http://www.kocarky-vydeko.cz/ Kamoška píše - hned vedle kruháku vedle benzínové pumpy.
Ano, je to Vydeko, hned před benzínkou u kruháku, tam mají opravdu velký výběr všeho pro mimča i maminky ![]()
Děkuju za reakce
Vydeko znám, tam jsem dneska byla. Bohužel tam nemaj kojící polštáře a pro mě noční košile taky ne.Na prvního syna jsem tam koupila kočárek, přebalovák, i komplet postýlku, takže toto všechno mám…A do toho Kolína napíšu předtím paní dotaz, ať tam nejezdím zbytečně, o tomhle obchůdku jsem nevěděla
Děkuju za reakce ![]()
Holky, nevíte v Kutné Hoře o obchodě s kojeneckým oblečením z biobavlny?