Kamenný obchod s výbavičkou Kutná Hora

1325
15.8.12 13:59

Kamenný obchod Kutná Hora

Ahoj maminky :mavam: Kdo jste z Kutné Hory nebo to tam znáte, nevíte jestli tam existuje kamenný obchod s kojeneckým zbožím, popřípadě těhotenským oblečením apod.?Potřebovala bych hlavně kojící polštář a noční košile… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihl. hana20:00
15.8.12 14:18

Určitě je, jen neznám název ani místo, kde je. Dělá tam kamoščina ségra. Je to velký obchod, kde lze pořídit komplet výbavičku. Pokud Ti neporadí někdo přímo z Hory, tak Ti to zjistím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
tini
15.8.12 14:23

Sjedte do Kolina do Daniely, tusim www.kocarky.cz,tam maji komplet vsechno. V Hore nevim

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. hana20:00
15.8.12 14:36

Tak kamarádka byla nečekaně superrychlá s odpovědí, takže je to tohle http://www.kocarky-vydeko.cz/ Kamoška píše - hned vedle kruháku vedle benzínové pumpy.

• Citovat
  • Upravit
6358
15.8.12 16:43

Ano, je to Vydeko, hned před benzínkou u kruháku, tam mají opravdu velký výběr všeho pro mimča i maminky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
15.8.12 16:52

Děkuju za reakce :mrgreen: Vydeko znám, tam jsem dneska byla. Bohužel tam nemaj kojící polštáře a pro mě noční košile taky ne.Na prvního syna jsem tam koupila kočárek, přebalovák, i komplet postýlku, takže toto všechno mám…A do toho Kolína napíšu předtím paní dotaz, ať tam nejezdím zbytečně, o tomhle obchůdku jsem nevěděla :mrgreen: Děkuju za reakce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.8.12 12:49

Holky, nevíte v Kutné Hoře o obchodě s kojeneckým oblečením z biobavlny?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4