Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Leny85 píše:
Ahoj chtěla bych koupit manželovi na vánoce kameru do auta, je pořád na cestách, tak si myslím, že se mu bude hodit, ale chtěla bych koupit nějakou kvalitní, poradíte mi prosím?
V autě mám kameru TrueCam A7s, natáčí pěkně jak ve dne, tak i v noci. Má dobře řešené držáky, ze kterých jde kamera pěkně vytáhnout.
Víc informací o ní najdeš určitě v eshopu ![]()
Do kamery přibal určitě i nějakou lepší paměťovou kartu, já mám například:
Kingston Micro SDHC 32GB (čtení až 90 MB/s, zápis až 80 MB/s)
Rychlost zápisu je důležitá u vyšší kvality záznamu.
Dívala jsem se kolik tam toho mají, odposlech snad ve všem, nebo skrytá kamera v kravatě, paráda, i pro maminky chůvička s kamerou ![]()
Blíží se Vánoce, tak bych ráda oživila diskuzi. Jakou kdo máte za relativně rozumnou cenu? Zatím tady padla značka Cel-TEC, ale je to přece jen stará diskuze.
@naty1181 píše: *** Já mám přímo tuto.edit admin - odstraněn odkaz
Naty, pošleš mi odkaz do zprávy?
Já už několik let kameru v autě vozím. Na těch standardních kamerách mi vadí velikost a ten display co v noci svítí do xichtu, nebo ho člověk musí neustále po nastartování vypínat. Taky ty přísavky rády pořád odpadávaj.
Už přes půl roku spokojeně používám kameru xiaomi mai70 (nebo 70 minutes). Výhody, je malá (nechá se schovat za zrcátko), nemá display (ovládá se telefonem), místo přísavky má lepítko, nahrává fullHD.
Kdo chce videa, tak si dohledá na netu.
Nevýhody. Nemá žádný klip, takže nejde sundat. Mě to nevadí. Kamera za zrcátkem není skoro vidět a přes noc stejně parkuju doma.
Stojí asi 700,– v číně a co sem koukal, tak jí asi žádný obchod v čr neprodává. Což bude asi problém.
@Mava
Skoda, protože já se v tom nevyznám, ale chtěla bych si to pořídit. Rady bych uvítala.
@Sýkorka.Inka a nechybí mu kamera na zadním skle?
ja jsem nedávno procházela hodnocení na netu, ale u všeho se najde vždy nějaký zapor
asi koupím něco jednodussiho
@Elishka1 Prý nechybí
Ale dají se od této značky koupit i se zadní, cena je pak samozřejmě vyšší. Každopádně jsme s ní spokojení. Taky jsem dlouho vybírala a četla spoustu recenzí, nakonec jsem ráda že jsem u manžela uspěla a udělala radost pod stromečkem. Přeji šťastnou ruku při výběru ![]()
Kamera je hlavne super, ze jste vice v klidu když jezdíte. Pokud nějaký váš manžel nemá, určitě doporučuju jak dárek, prakticky jakoukoliv kameru do auta . Ale pozor na Rakousko!!
Příspěvek upraven 30.12.18 v 22:48