Kamera do auta jako dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
454
22.12.18 18:36

Mám tuhle https://m.alza.cz/…d5093826.htm?… včetně GPS modulu a jsem s ni moc spokojená. Je k tomu fajn aplikace do PC pro přehrávání, kde ukazuje další info navíc, dobra je i ta aktuální rychlost, G senzor. Komu vadí přícucka, může si na sklo držák nalepit, bývá součástí balení. Měla jsem i Truecam, s tou jsem moc spokojena nebyla. A predtim nějakou Čínu a to byla vůbec tragédie. Jinak určitě doporucuju, několikrát se mi vyplatilo mít záznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.6.20 21:34

re

Kamerku do auta jsem kupovala priteli a tolik parametru co jsem musela sledovat to byla teda fuska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
11.7.20 16:53
@Jajulka píše:
@Tom87 A počítám, že ta paměťová karta už nebude stát majlant, že? :-)

microCD za pětikilo, zhruba. Hlavně to musí být taková, co stíhá zapisovat. Čili vysoká rychlost zápisu, tedy dražší.

Já mám v autě Dashcam full HD dual, vpředu je rozlišení fullHD, vzadu menší rozlišení (ale to nevadí: U aut, které vás míjejí do protisměru, potřebujete k rozeznání SPZ větší rozlišení a kvalitnější video, než u těch, které zezadu nedobrzdí - tam se vždycky nějaký snímek, na kterém se dá přečíst SPZ, najde). Karta microCD 32GB s vysokou rychlostí zápisu. A k tomu GPS přijímač, takže se zapisuje poloha, čas (jako UTC) a rychlost vozidla.

A nešetřete, Teď jsem měl nehodu, boreček v protisměru mi rozbil zpětné zrcátko a ujel. Ale SPZ díky kameře vím, takže jsme volali policajty a kamera už bude z náhrady škody zaplacená (zrcátko bylo elektronicky nastavitelné, s vyhříváním a blinkrem). Kdybych ji neměl, tak by to bylo o ničem, protože bychom nevěděli SPZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
27.7.20 20:09

re

Paměťovky jsou „zadarmo“ :) kupuj tu, kterou doporučí přímo výrobce kamery :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.3.25 13:51

Kamera pro bezpečný výjezd z garáže

Ahoj, prosím o radu. Manželka není vždy po ruce. Z úzké garáže couvám přes chodník přímo na cestu. Bohužel nevidím dozadu na chodce, cyklisty i auta. Poradíte mi jakou kameru/kamery si mám pořídit? Stačí když systém bude aktivní jen pro výjezd na vozovku. Nevadí mi kamery na přísavku, napájení z powerbanky, wifi výstup na mobil atp. Ch aby to bylo jednoduché, levné a hlavně funkční. Děkuju Jan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
21.3.25 15:24
@balja píše: Více

Jestli chceš vidět při výjezdu z garáže na cyklisty, chodce a auta, tak necouvej z garáže, ale do garáže. V garáži chodci, cyklisti a auta nebudou a při výjezdu budeš vyjíždět dopředu, takže budeš mít lepší rozhled. Nebo to nejde?

No, a pokud ani potom ten rozhled nebude stačit, tak bych uvažoval o nějakém zrcadle nebo dvou zrcadlech připevněných na zdi při výjezdu z garáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.3.25 18:27

Děkuju za reakci, couvat do garáže z úzké cesty by bylo komplikované, už teď jde o centimetry a navíc, teď vystupuju v garáži do prostoru, pak bych vystupoval do zdi a ani bych pořádně neotevřel dveře. Než bych vyjel čumákem abych viděl do boku, je to stejně nějaký metr bez kontroly a navíc je hodně chodců s mobilem, se sluchátky nebo s kočárkem atd. Zrcadla by musela být veliká, aby bylo něco vidět a myslím, že ani ty malé by tam dlouho nevydržely :-) A nakonec jde i o spaliny, které by se hromadily v garáži (malá dílna). Přesto díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný