Kamera do auta jako dárek

836
24.9.14 10:42

Kamera do auta

Ahojky, zacinam premyslet nad vanocnim darkem pro manzela. Docela me zaujala kamera do auta, ale zkusenosti bohuzel nemam ani nikoho v okoli kdo by ji mel a mohl poradit. Mate nektera? Jake mate zkusenosti? Vyhody, nevyhody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4682
24.9.14 10:54

My ji máme, ale bohužel nevím, co je to za značku (je v autě :mrgreen: ). Používáme jen na delší cesty, na dálnici atd. Na normální pojíždění po městě fakt ne. Podle mě je to dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
24.9.14 10:59

@Ladie Proc po meste ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
24.9.14 11:03

@Bessinka ani nevím. Asi jsem líná kameru „přicucnout na sklo“ a po deseti minutách ji zase schovávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
24.9.14 11:04

@Ladie jo tak tohle chapu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.9.14 11:36

Nechápu význam - k čemu to je? (nerýpu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
24.9.14 11:42

Zaznamenava situaci na silnici. V pripade nehody, je to vsechno zaznamenano. Kdyz si vezmu kolikrat uz manzela nekdo naboril… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
24.9.14 11:51

Také o ní uvažujeme - přesně pro případ nehody…
Jen ji necháme namontovat tak, abychom ji nemuseli vyndavat a sundavat a bude se zapínat sama při nastartování.
Kterou - to nevím…tohle odmítám řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
4.11.15 07:57

Zdravím všechny :mavam:,

je tady prosím někdo, kdo tohle řešil a vyřešil? Chtěla bych koupit kameru taťkovi pod stromeček a teda dost v tom tápu :oops:.

Potřebovala bych nějakou, která se nejlíp obsluhuje sama (jako že není třeba ji před každou jízdou „instalovat“ na sklo, zapínat a tak), dostatečně dlouho vydrží v provozu a poskytne rozumný obraz i za tmy. Nejlíp cenově tak do 3 tisíc, kdybychom se s bráchou třeba složili a koupili ji společně…

Poradí někdo? Recenze bývají rozporuplné, takže těžko říct. Nerada bych koupila na jednu stranu nějaký šmejd, ale pak taky není třeba např. kamera s navigací atd., protože tu už taťka v autě má… Chce to prostě nějaké rozumné řešení :-). Děkuji :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
4.11.15 09:31
@Tom87 píše:
Ahoj, sám mám v autě kameru Cel-Tec E07.
A nedám na ní dopustit. Pouze musíš dokoupit paměťovou kartu, ale to je u každé, kterou koupíš. Ohledně výdrže baterie, sama na baterku nevydrží skoro nic, ale máš přeci v autě zapalovač-kabel od kamery k němu je součástí balení.

Moc děkuji, Tome, mrkla jsem na ni a líbí se mi, akorát teda nechápu jednu věc: To opravdu umí zaznamenat jen max. 5 minut provozu a pak se záznam přepisuje? Takže když dojde k nehodě a člověk bude v šoku nebo tak něco a nestihne včas vypnout nahrávání, aby se mu to nepřepsalo, tak je to vlastně celé k ničemu, protože záznam nehody se přetočí? Nebo to chápu blbě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
4.11.15 09:33

@Tom87 A počítám, že ta paměťová karta už nebude stát majlant, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
4.11.15 09:44
@Tom87 píše:
Takto to také může fungovat. Případně ale můžeš nastavit, aby se nahrávalo v delším časovém intervalu. Prvně nahrané soubory se po naplnění paměťové karty budou přemazávat novým záznamem. Doporučuji koupit paměťovou kartu ADATA 32 Gb class 10 - kvůli HD.

Aha, já vycházela z textu u kamery, že si můžu nastavit 2,3 nebo 5 minut záznamu, tak jsem myslela, že víc nejde… Nicméně i kdybych nahrávala po 5 minutách, tak na tu paměťovou kartu se mi budou ty 5minutové úseky nahrávat a vejde se jich tam několik, takže by se nemělo stát, že se mi to smázne až tak brzy, že? To je věda toto taková kamera :mrgreen:.

Každopádně moc děkuji, pomohl jsi mi a máš výrazné zásluhy na mém vánočním dárku :* ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.11.15 22:59

Taky jsem pořídila manželovi kameru do auta Cel-tec E08 , tak jsem zvědavá co na ní řekne… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leny85
4.10.17 10:37

Ahoj chtěla bych koupit manželovi na vánoce kameru do auta, je pořád na cestách, tak si myslím, že se mu bude hodit, ale chtěla bych koupit nějakou kvalitní, poradíte mi prosím?

• Citovat
  • Upravit
19789
4.10.17 14:20
@Ladie píše:
@Bessinka ani nevím. Asi jsem líná kameru „přicucnout na sklo“ a po deseti minutách ji zase schovávat :nevim:

Uvažuju o kameře připevněné na zpětné zrcátko. A taky o kameře dozadu (kvůli lepičům na zadek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný