Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Katerina308 dceři je taky rok a půl a taky máme pokoj v patře, sama je tam při odpoledním spánku a v noci. Mám tuhle a je super, s normální chůvou bych si ji neriskla nechat už ve velké posteli, i když se jí tam spí líp jak v postýlce. Ale s video chůvou není problém, vidím vše. Nejradši, že má zavřený oči ![]()
http://chuvicky.heureka.cz/…icka-mbp-36/
A pak kde se berou ty záběry z dětských pokojů běžně vyskytujících se na síti
(IP kamera)
@BlueFairy píše:
A pak kde se berou ty záběry z dětských pokojů běžně vyskytujících se na síti(IP kamera)
no taky mě to napadlo…
@Berousik píše:
@Katerina308 dceři je taky rok a půl a taky máme pokoj v patře, sama je tam při odpoledním spánku a v noci. Mám tuhle a je super, s normální chůvou bych si ji neriskla nechat už ve velké posteli, i když se jí tam spí líp jak v postýlce. Ale s video chůvou není problém, vidím vše. Nejradši, že má zavřený oči
http://chuvicky.heureka.cz/…icka-mbp-36/
Děkuji. V noci teda spí taky sám v pokoji, ale ještě v postýlce, aby se v noci nepromenoval až do ložnice, ale kdo ví, třeba by spal i tak celou noc.
@BlueFairy IP kamera neznamená, že máš obraz volně přístupný na internetu.
@Meg05 píše:
@BlueFairy IP kamera neznamená, že máš obraz volně přístupný na internetu.
taky myslím, pokud mám síť zabezpečenou, tak to přece není volně přístupné ne?
@Katerina308 značku bych ti ráda řekla, ale nevím..
Dělala nám to firma na zakázku.. Ale je jich spousta druhů. Koukni na net.. Jde pak jen o to, aby vám jí někdo namontoval a spároval s tabletem.. ![]()
@BlueFairy a jéje..
zase někdo, kdo si potřeboval rýpnout a ví o tom kulový..
máme kamery z důvodu bezpečnosti a hlavně proto, že máme občas chůvu a mám přehled o tom, co se doma s malým děje, když potřebuju odjet a hlídá ho ona.. Kamery jsou zabezpečené několika hesly, které se pravidelně mění. A promiň, ale radši budu mít kamery a klid, než aby mi pak chůva musela vysvětlovat, proč má malej na ruce třeba modřinu, když teď začíná chodit. Ikdyž jí věřím na 99,9%, takhle mám 100% jistotu.. ![]()
@Evolunka já myslím, že to nemyslela jako rýpnutí, prostě konstatovala, bo fakt na netu jsou záběry z dětských pokojíčků. Mě to taky napadlo
Ale pokud to máte takto zaheslované, tak paráda. Jinak super systém
taky bych byla nesvá mít doma chůvu
@Evolunka píše:
@BlueFairy a jéje..zase někdo, kdo si potřeboval rýpnout a ví o tom kulový..
máme kamery z důvodu bezpečnosti a hlavně proto, že máme občas chůvu a mám přehled o tom, co se doma s malým děje, když potřebuju odjet a hlídá ho ona.. Kamery jsou zabezpečené několika hesly, které se pravidelně mění. A promiň, ale radši budu mít kamery a klid, než aby mi pak chůva musela vysvětlovat, proč má malej na ruce třeba modřinu, když teď začíná chodit. Ikdyž jí věřím na 99,9%, takhle mám 100% jistotu..
Spíš ty o tom víš kulový, na co reaguju… Mně je úplně šumák, kolik kde máš hesel ![]()
@ixule píše:
taky myslím, pokud mám síť zabezpečenou, tak to přece není volně přístupné ne?
No právě. Spousta lidí na bezpečnost úplně kašle…