Kamera do dětského pokoje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
3.3.15 13:38

Za pár dolarů a funguje v pohodě :-)

http://www.aliexpress.com/…0963386.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.3.15 13:43

@Katerina308 dceři je taky rok a půl a taky máme pokoj v patře, sama je tam při odpoledním spánku a v noci. Mám tuhle a je super, s normální chůvou bych si ji neriskla nechat už ve velké posteli, i když se jí tam spí líp jak v postýlce. Ale s video chůvou není problém, vidím vše. Nejradši, že má zavřený oči :mrgreen:
 http://chuvicky.heureka.cz/…icka-mbp-36/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
3.3.15 13:43

Mame webkameru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.3.15 13:45

A pak kde se berou ty záběry z dětských pokojů běžně vyskytujících se na síti :potlesk: (IP kamera)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.3.15 13:46
@BlueFairy píše:
A pak kde se berou ty záběry z dětských pokojů běžně vyskytujících se na síti :potlesk: (IP kamera)

no taky mě to napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.3.15 13:46

@ixule Máme AirCam ubnt. Přenos v bytě je po síti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.3.15 13:48
@Berousik píše:
@Katerina308 dceři je taky rok a půl a taky máme pokoj v patře, sama je tam při odpoledním spánku a v noci. Mám tuhle a je super, s normální chůvou bych si ji neriskla nechat už ve velké posteli, i když se jí tam spí líp jak v postýlce. Ale s video chůvou není problém, vidím vše. Nejradši, že má zavřený oči :mrgreen:
http://chuvicky.heureka.cz/…icka-mbp-36/

Děkuji. V noci teda spí taky sám v pokoji, ale ještě v postýlce, aby se v noci nepromenoval až do ložnice, ale kdo ví, třeba by spal i tak celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.3.15 13:51

@BlueFairy IP kamera neznamená, že máš obraz volně přístupný na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
3.3.15 13:54
@Meg05 píše:
@BlueFairy IP kamera neznamená, že máš obraz volně přístupný na internetu.

taky myslím, pokud mám síť zabezpečenou, tak to přece není volně přístupné ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
3.3.15 13:54
@Meg05 píše:
@ixule Máme AirCam ubnt. Přenos v bytě je po síti.

díky, mrknu na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.3.15 13:55

@Katerina308 značku bych ti ráda řekla, ale nevím.. :? Dělala nám to firma na zakázku.. Ale je jich spousta druhů. Koukni na net.. Jde pak jen o to, aby vám jí někdo namontoval a spároval s tabletem.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.3.15 14:00

@BlueFairy a jéje.. :D zase někdo, kdo si potřeboval rýpnout a ví o tom kulový.. :zed: máme kamery z důvodu bezpečnosti a hlavně proto, že máme občas chůvu a mám přehled o tom, co se doma s malým děje, když potřebuju odjet a hlídá ho ona.. Kamery jsou zabezpečené několika hesly, které se pravidelně mění. A promiň, ale radši budu mít kamery a klid, než aby mi pak chůva musela vysvětlovat, proč má malej na ruce třeba modřinu, když teď začíná chodit. Ikdyž jí věřím na 99,9%, takhle mám 100% jistotu.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.3.15 14:03

@Evolunka já myslím, že to nemyslela jako rýpnutí, prostě konstatovala, bo fakt na netu jsou záběry z dětských pokojíčků. Mě to taky napadlo :nevim: Ale pokud to máte takto zaheslované, tak paráda. Jinak super systém :palec: taky bych byla nesvá mít doma chůvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.3.15 14:08
@Evolunka píše:
@BlueFairy a jéje.. :D zase někdo, kdo si potřeboval rýpnout a ví o tom kulový.. :zed: máme kamery z důvodu bezpečnosti a hlavně proto, že máme občas chůvu a mám přehled o tom, co se doma s malým děje, když potřebuju odjet a hlídá ho ona.. Kamery jsou zabezpečené několika hesly, které se pravidelně mění. A promiň, ale radši budu mít kamery a klid, než aby mi pak chůva musela vysvětlovat, proč má malej na ruce třeba modřinu, když teď začíná chodit. Ikdyž jí věřím na 99,9%, takhle mám 100% jistotu.. :kytka:

Spíš ty o tom víš kulový, na co reaguju… Mně je úplně šumák, kolik kde máš hesel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.3.15 14:09
@ixule píše:
taky myslím, pokud mám síť zabezpečenou, tak to přece není volně přístupné ne?

No právě. Spousta lidí na bezpečnost úplně kašle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí