Kamera do dětského pokoje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
496
3.3.15 13:10

Kamera do dětského pokoje

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte kameru v dětském pokoji, tak aby se dalo dítě sledovat na ntb nebo tabletu.
Syn už spí na velké posteli a chtěla bych vědět, kdy se probudí, aniž bych musela nahoru neustále chodit a kontrolovat ho, abych ho nevzbudila. Mám sice chuvicku, ale nejsem si jistá jestli se jen hnul ve spaní nebo slezl z postele a někde šmejdí.
Budu ráda za vaše tipy.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Barushe
3.3.15 13:16

Poridila bych video chuvicku ;)

• Citovat
  • Upravit
4972
3.3.15 13:18

My jsme měli videochuvicku ale abych pravdu řekla tak. mně. to taky několikrát napadlo dát tam kameru i když si tak jen hraji ta co dělají ale neudělal jsem to nebo spíš už starší vyrostla a komunikuje se mnou přes normální chuvicku co delaji a tak (ta videochuvicka se po narození druhorozeneho rozbila. další jsme nekupovali). Zase později až budou velcí tak je to takový blbý mít tam kameru aby to nevypadalo jako smirovani. Nebo ji kolem toho 3 roku demontovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
3.3.15 13:18

@Katerina308 Mám video chůvu a je to super, vidím, jestli spí, nespí nebo co tam provádí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
3.3.15 13:23

Mě teda napadla webkamera. Buď bezdrátová (nevím jak daleko máš pokoj aby ti dosáhl signál) nebo normální drátová a prodloužit kabel na požadovanou délku. Jinak o žádné dětské kameře nevím a myslím že taková ta co hlídá dům je za prvé strašně drahá a za druhé zbytečná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
3.3.15 13:24

Taky doporučuji videochůvičku. My jsme spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.3.15 13:26

Mě jde jen o ten odpolední spánek. Jinak syn v pokoji ani není. Pokoj je v patře a sám tam zatím nebývá. Je mu rok a půl.

@Berousik píše:
@Katerina308 Mám video chůvu a je to super, vidím, jestli spí, nespí nebo co tam provádí :palec:
@Lencaaaa píše:
My jsme měli videochuvicku ale abych pravdu řekla tak. mně. to taky několikrát napadlo dát tam kameru i když si tak jen hraji ta co dělají ale neudělal jsem to nebo spíš už starší vyrostla a komunikuje se mnou přes normální chuvicku co delaji a tak (ta videochuvicka se po narození druhorozeneho rozbila. další jsme nekupovali). Zase později až budou velcí tak je to takový blbý mít tam kameru aby to nevypadalo jako smirovani. Nebo ji kolem toho 3 roku demontovat…

A značku té videochůvičky jste měly jakou? Avent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.3.15 13:28
@Petra131 píše:
Mě teda napadla webkamera. Buď bezdrátová (nevím jak daleko máš pokoj aby ti dosáhl signál) nebo normální drátová a prodloužit kabel na požadovanou délku. Jinak o žádné dětské kameře nevím a myslím že taková ta co hlídá dům je za prvé strašně drahá a za druhé zbytečná. :D

No jasně, to jsem měla na mysli, asi jsem se špatně vyjádřila. Ano webkamera, chtěla jsem vědět jestli to někdo doma tak má a jak to funguje, jestli jsou spokojeni s obrazem a přenosem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.3.15 13:29

Máme v dětském pokoji IP kameru. Mohu sledovat v PC, tabletu nebo telefonu co tam prcek vyvádí. Dříve jsem ji využívala hodně při odpoledním spaní. Teď je malé 2,5 a už ji téměř nezapínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
3.3.15 13:31

Máme kameru v pokojíčku a je to super :kytka: máme teda i video chůvičku, ale ta zabírá pouze postel.. Na tu kameru se mohu dívat on-line.. Takhle to vypadá, jen je to teď černobílé, protože syn spinká a má zatažené závěsy.. :kytka:

Příspěvek upraven 03.03.15 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
3.3.15 13:32

Také mě to zajímá, videochůvičky jsou strašně drahé, nebo na nich není moc vidět :nevim:
@Meg05 prosím tě, jakou přesně máte? co je k tomu potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Barushe píše:
Poridila bych video chuvicku ;)
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
275

@Katerina308 Já to teda nemám (bydlím v 2+1 takže nepotřebuju), jen mě to tak napadlo. Možná tu bude někdo kdo ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
3.3.15 13:33

@Evolunka vypadá to dobře, jakou kameru máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.3.15 13:34
@Evolunka píše:
Máme kameru v pokojíčku a je to super :kytka: máme teda i video chůvičku, ale ta zabírá pouze postel.. Na tu kameru se mohu dívat on-line.. Takhle to vypadá, jen je to teď černobílé, protože syn spinká a má zatažené závěsy.. :kytka:

Můžu se zeptat na značku, kdybyste měla i odkaz:-) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport