Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byl někdo z vás v půlce října na Kanárských ostrovech? Všude se říká, že tam je teplo celoročně, že se tam jezdí moři i v zimě. Ale jak brouzdám po internetu, tak všude píšou maximální teploty 23-25 stupňů. Na to, že na Kypru je v říjnu 28 stupňů, tak mi to na Kanáry přijde málo. Přítel je ve zkušebce a tak se k moři dostaneme až v říjnu a mám strach aby jsem se ještě někde opálila a užila si i moře.. ![]()
Hele, ja ziju na spanelske pevvnine, tedy o dost severneji nez jsou Kanary a pamatuju si, ze na st. svatek 28.rijna jsem lezela na plazi ![]()
ono je to samozrejme i o stesti, respektive muzes mit smulu, ze nebude podle predstav, ale obecne bych se v te to dobe Kanaru nebala.
a na strankach s pocasim vidim uvadeno o Gran Canaria jako prumer 22 a u Kypru 21. ale ono je to spis tim, ze je chladneji vecer a po ranu. akorat bych se vyhla Fuertaventure - kvuli vetru.
mimochodem ten prumer je na kanarech v srpnu 24, takze fakt maly rozdil:
http://www.holiday-weather.com/…ary-islands/
Loni, konec rijna. Ideal, 30 stupnu, nadhera. rok predtim v cervnu, stejne pocasi,
Ja tam byla o jarnich prazdninach (brezen), a bylo hezky, ale nebylo to na koupani v mori, ten Atlantik byl fakt ledovy. Ale bylo to fajn k bazenu nebo na vylety…
Byli jsme na Tenerife, oceán jak kaficko, jen moc vln..nijak extra moc nefoukalo, počasí od rána jakoby pod mrakem každý den, cca 25 stupňů je tam i v létě, moc se clovek nepoti, ale teplicko jen..jen to sluníčko je az moc zrádný - jak je pod mrakem, tak se to fakt nezdá, ale spalila jsem se tam tak, ze mi otekl nos a mela jsem puchyre a nemohla se hýbat a to se nespaluju
jinak jídlo výborný, rozhodne se tam nejede zhubnout ![]()
Známí tam byli před Vánocemi a přijeli maximálně spokojení, opálení a vykoupaní.
No asi takhle - mám ráda teplo a na zimu jsem byla v Dubaji i na Kanárech a oboje mi přišlo hodně studené
na koupání a válení se na pláži tedy opravdu ne…leda když je vyhřívaný bazén
v půlce října ale ještě můžete mít štěstí