Kapky Espumisan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
12.2.14 12:29

Kapky espumisan

Ahoj, dáváte někdo miminkám kapky epsumisan proti nadýmání? Mám 2,5 měsíční holčičku a pořád jí bolí bříško :( tak sem přemýšlela že bych je koupila.. k doktorce deme až za měsíc, tak se chci nejdřív zeptat Vás abych nešla do lékarny zbytečně.. Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
12.2.14 12:32

Znám lidi, co byli spokojení, a jiné, co jim to vůbec nepomohlo ;) Předem nikdy nevíš.

Pokud už tam budeš, můžeš vzít taky pro jistotu rektální rourku a nějakou mast na břicho (Pupík, Flatulin, tymiánovou mast od Justa) :D To všechno může (ale nemusí) pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.2.14 12:38

Dávala jsem je mladšímu klukovi a bylo to k ničemu. U něj ale bylo k ničemu téměř všechno, nezabíralo nic. Trpěl na bolení, na koliky a musel z toho zkrátka vyrůst. Trvalo to u něj do 5 měsíců dnes a denně, po pěti měsících byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.2.14 13:04

U maleho to situaci jen zhorsilo. nutilo ho to na prdeni, ale stejne mu to neslo :nevim:
pomohly nam BabyCalm a probiotika BioGaia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
12.2.14 13:14

@Akum22 určitě jí neuškodíš. My je dáváme naší malé od 2. týdne preventivně na noc, aby pěkně spinkala, možná se to někomu nebude líbit, ale nám to funguje a nemusím se vůbec omezovat v jídle, malou bříško netrápí, pokud si dám třeba květákovou polévku, tak raději kápnu i během dne a je klid :-) Může se to při každém kojení a počítá se s tím, že to bude mimčo brát dlouhodobě :-) Doporučili mi to v lékárně, prý jsou lepší než jiné podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.2.14 13:17

Ahoj :mavam: Já je dávala a moc nám nezabírají, tak jsem zkusila Inflacol a supeeeer :palec:
u nás je seženeme jen v Maxu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
12.2.14 13:19

U nás espumisan nezabral, za to sab simplex pomohl hned. :palec: Je to o vyzkoušení… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
12.2.14 13:20

@Akum22 u nás espumisan zabral na sto procent, bez něho se kroutil jako had a když sem mu dala tak byl spokojenej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
12.2.14 13:22

Taky je dávám od narození, no ještě jsme používali na střídačku infacol(měla silné koliky), ale jak píše @Slečna Ferka nikdy nevíš co zabere, teď jsem přidala ještě Lactobacilky od Swissu(nedávám už infacol), pomohlo to, ale my jsme na UM, pokud jsi vydržela v pohodě do 2,5měsíců tak by ti mohli pomoct

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
12.2.14 13:25
@Lendi86 píše:
U nás espumisan nezabral, za to sab simplex pomohl hned. :palec: Je to o vyzkoušení… :)

no a u nás třeba sab simplex nezabral :mrgreen:
takže jak vidíš u každého zabírá opravdu něco jiného i když je tam stejná látka simeticol

• Citovat
  • Upravit
11565
12.2.14 14:15

@Akum22 Jo vidíš, probiotika jsem zapomněla! Ty jsou základ, vezmi určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.2.14 16:13

Tak moc děkuji.. :hug: zotra skocim do lékárny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.2.14 16:21

@Akum22 nam pomohl uplne super, ale musel se davat pravidelne, ne jen pri problemech. plus k tomu davame bio gaiu…tu mam vyzkousenou i u druheho ditete a je super, nekde sem cetla i ze je super baby calm. Jinak sab simplex a espomusan maji stejnou ucinou latku, pouze v sabu je ji mnohem min, takze se musi davat vetsi mnozstvi kapek… snad vam to pomuze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí