Kapsář k posteli s mantinelem u zdi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
294
5.7.10 22:36

kapsář

Ahojte, přicházím s žádostí o radu.
O kapsářích tu je spousta diskuzí, ale stejně se potřebuji zeptat.
Máme postel od Gazel (teď jen základ, za čas dokoupíme navýšení se skluzavkou) a ta má vzadu na delší straně taky bočnici. Kam tedy s kapsářem? Nejde mi teď o jeho funci schovávací, ale spíš chránící a zateplující zeď.
Postel stojí cca 5cm ode zdi (lišty u podlahy) a k tomu ještě ta bočnice. Malé dítě se při sedu moc zdi nedotkne – ale ušpinit ji může. (Dospělý ano.)
Když dáme kapsář jen na zeď nad bočnici, musel by být hodně tlustý, aby se o něj vůbec dalo opřít. Navíc se může o bočnici v noci mlátit. Nebo ho můžu dát jen na tu bočnici, ale to zase není chráněná zeď… Řešila jste některá podobný problém? – doufám, že jsem svou otázku popsala trošku srozumitelně. Díky moc za zkušenosti, popř. fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65267
5.7.10 22:44

Ahoj---co sehnat polystyren–nebo něco podobného,ted mě nic jiného nenapadá ve velikosti kapsáře,dát na zed a na něj kapsář???a ušít takový,aby spodek byl přes dřevěnou bočnici???
Taky máme postel Gazel…a jednou chci kapsář,tak jsem zvědavá,jak to vyřešíte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
6.7.10 08:39

My máme kapsář nad bočnicí a na bočnici máme polštářky. Postel máme teda Domestav, nevím, zda by ty polštáře pasovaly i na Gazel, můžeš mrknout.

http://www.domestav.cz/…ranic-1.html#menu

Pokud ne, nevidím problém nechat si někde ušít. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65267
6.7.10 09:34

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tady paní šije zábrany
já mysela,že spíš jde i o ochranu zdi,aby mezi kapsářem a postelí nebyla taková mezera…
nevím,jak to přesně popsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.7.10 21:57

No, šlo mi hlavně o to, jak to skloubit i koncepčně … Nakonec na mantinely postele udělám něco jako je ten polštář od Domestavu nebo od te paní z MMB, ale ze zelené deky. Uvažovala jsem spíš o patentkách než o sucháči kvůli trhání při praní.
Nad postel pak pořídím kapsář, ale nějaký širší, asi vycpaný molitanem místo vatelínu.
Zatím je tedy idea: deka- jako tráva, kapsář - jako vláček co jede za tou trávou a na zdi namalovaný kopeček s ovečkama pod kterým je ta postel. - To jsem zvědavá, jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65267
6.7.10 22:00

Tak až to bude,chceme fotečku :wink:
A koukni na ceny těch polštářů…ceny se doooost liší,at nekupuješ zbytečně drahý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.7.10 22:44

Dobrý večer,
my máme na zdi mantinel od Tojatoy (obdelníky) a jsme spokojeni velmi :-). Je to právě 2 cm široký molitan s povlakem, který lze sejmout a vyprat. Kapsáře lze dokoupit samostatně, mají na zadní straně sucháč i poutko na zavěšení třeba na zeď. Třeba Vás to inspiruje :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný