Kapsář do auta
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kapsář do auta
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s kapsářem do auta. Tím, co věší na přední sedadlo (zezadu).
Totiž, kamarádka (nešije a já jo) mě požádala, abych vymyslela a udělala kapsář do auta jednak na různé drobnosti (plínky, ubrousky, dudlík, flašku, hračky…), a hlavně aby dítě neokopávalo sedadlo před sebou. Tak jsem to vymyslela, leč…
My máme dodávku, tak Lenča jezdí s náma v přední řadě, ale jednou jsme měli půjčené auto od sousedů a já jela s Lenčou vzadu a koukám, že má podrážky botiček ve výšce, ve které jsem plánovala hračky, dudlík a flašku. A z dlouhé chvíle se snažila kopat do sedadla před sebou (ještě naštěstí nedostala). A tak nevím, nevím, co by z těch věcí bylo. Příliš se mi do toho nechce.
Nemáte s kapsářem některá zkušenost?
Díky Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak my jsme ho koupili, jezdili s ním asi týden, pak jsme ho sundali a koupili jen takový ten průhledný kryt, aby se sedadlo neokopávalo. Dcerka byla z kapsáře nadšená, okamžitě ho napěchovala hračkami a těšila se první jízdu. Bohužel, jak tam byly ty hračky, tak se ještě změnšil prostor pro nohy a dcerka teď okopávala nejen nový kapsář ale i vykukující hračky.
Rukama na něj zase nedosáhla, takže jsem musela já zepředu podávat hračky z kapsáře, který byl za mnou…
Takže já radím, ušetři si zbytečnou práci nebo ušij kamarádce něco jiného
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my jsme kapsář dostali. Nedávala jsem ho ale na sedadlo před dítě, dávala jsem ho na to druhé (před sebe, jezdila jsem tehdy vzadu vedle autosedačky). Měla jsem v tom drobné věci - plínky, čepice, rukavičky a podobné drobné oblečení, které jsem v autě synovi svlékala…
Dávat to před dítě mi připadá zbytečné - jednak do toho dítě kope (takže zbývá jen malé místo nad nožičkama, kde mohou být nějaké kapsičky), a jednak si z kapsáře za jízdy stejně nemůže nic vzít, protože je dítě připoutané a nedosáhne tam.
Takže mně osobně to přijde jako zbytečnost. Teď kapsář nepoužívám vůbec, vozíme vzadu už 2 sedačky a já sedím vepředu. Bych to kamarádce taktně rozmluvila … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kapsář máme, ale je fakt, že od vyššího věku - cca 3 let a osvědčil se. Dcera si do něj dala knížky, pastelky, omalovánky a jiný bordelinec a různě ho vytahuje, když se potřebuje zabavit, ale je fakt, že ve 3 letech už měla sedačku s natahovacím pásem, takže do něj dosáhla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ho taky máme a myslím, že je vhodný až pro děti, které sedí v té největší sedačce (a jsou připoutané jen pásem). Do té doby tam stejně nedosáhnou, jen do toho kopou a trhají (už jsme jeden vyhodili). Takže Klára ho má a obhospodařuje si ho sama, Petína ho dostane až s novou sedačkou.
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za odpovědi a tipy, s kamarádkou to proberu. Je fakt, že může mít smysl pro větší děti, pokud ho udělám, tak ho můžu vyzkoušet na 4leté neteři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sem potom, prosím, hoď fotku. Třeba budeš mít víc zájemců a můžeš šít na zakázku.
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Halko, na zakázku už šiju (viz moje www) , ale kapsář do auta zatím ne, byl by to prototyp ![]()
ozvu se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, vůbec jsem nestíhala. Už mám ten kapsář do auta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.Ten kapsar je krasny a vypada super. Prosim mohla by jste mi taky takov usit? A pokud jo, tak jakou castku by jste za nej chtela. Dekuju za odpoved.Jen mi prosim napiste na e-mail radka. plachetova@seznam.cz
Dekuju moc za odpoved
Radka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde bych mohla takový kapsář koupit? Chtěla jsem původně jenom něco, aby se sedadlo neokopávalo, ale ty kapsy by byly super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HeMraz píše:
Kde bych mohla takový kapsář koupit? Chtěla jsem původně jenom něco, aby se sedadlo neokopávalo, ale ty kapsy by byly super.
Já koupila v lidlu.
- Citovat
- Upravit
Taky hledám, chtěla jsem původně sama něco ušít, ale ještě jsem se k tomu nedostala a jak to tak vidím tak ani nedostanu, takže bych chtěla nějaký koupit..hlavně aby zakryl celou tu sedačku zezadu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tenhle, co chrání zároveň celou sedačku, aby nebyla špinavá od botiček. Mohla jsem si vybrat barevnou kombinaci jakou jsem chtěla ušili mi to podle mě.
edit adminem: umazán odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit