Kapsáři v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@topazio píše:
Přečti si jeho diskuze.
Jedna perla vedle druhé.
Jdu si otevřít vínko. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
Jdu si otevřít vínko.
To je na dvě lahvinky. 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo návod na to jak být dobrej kapsář? kterej nebude chycen?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bych si určitě vydelal víc peněz než jako pomocný kuchař nebo dělník ve fabrice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Máte někdo návod na to jak být dobrej kapsář? kterej nebude chycen?
Zeptal bych se na ÚP na možnost rekvalifikačního kurzu…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Zeptal bych se na ÚP na možnost rekvalifikačního kurzu…![]()
![]()
To bych se radši neptal. A vím že na úřadě práce nic takového neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
To bych se radši neptal. A vím že na úřadě práce nic takového neni
se tam stav s inovativnim napadem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se v jednom týdnu před svátky snažili okrást tři kapsáři. Prvnímu jsem utekla, druhému jemně, ať stáhne ruku od mého batohu a u třetího mi ruply nervy a na zastávce jsem na něj začala řvát, že už toho mám plné zuby, že už je v tomto týdnu třetí, že skončí v kriminále a že se svojí postavou tam bude nejposlednější z posledních, že to vím, protože jsem v kriminále byla. Já totiž pracovně jezdím po kriminálech. No, teprve po té mi došlo, jak mé sdělení vyznělo, ale bylo mi to jedno. On byl celkem vykolejený a rychle skočil do autobusu a odjel. Píšu anonym, nechci, aby tu někdo věděl, že jezdím pracovně do kriminálů.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Škoda že tě neokradli
Mě se v jednom týdnu před svátky snažili okrást tři kapsáři. Prvnímu jsem utekla, druhému jemně, ať stáhne ruku od mého batohu a u třetího mi ruply nervy a na zastávce jsem na něj začala řvát, že už toho mám plné zuby, že už je v tomto týdnu třetí, že skončí v kriminále a že se svojí postavou tam bude nejposlednější z posledních, že to vím, protože jsem v kriminále byla. Já totiž pracovně jezdím po kriminálech. No, teprve po té mi došlo, jak mé sdělení vyznělo, ale bylo mi to jedno. On byl celkem vykolejený a rychle skočil do autobusu a odjel. Píšu anonym, nechci, aby tu někdo věděl, že jezdím pracovně do kriminálů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
To by jsi mě zatkla kdybych byl kapsář?
Nauč se psát, ano? Zatknout může leda policie, troubo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Nauč se psát, ano? Zatknout může leda policie, troubo.
To je materiál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
To fakt netuším, ale nikdo mě nikdy v Praze neokradl. Nedávám jim příležitost
Příležitos si najdou sami. Možná nejsi tak často venku, doma u počítače je mizivé procento, že tě navštíví kapsář
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tvá práce je hodně zajímavá Jde z tebe stach🥴 všichni jezdí pracovně do kriminálů, ale jsi borec, takto odrovnat 3 kapsáře za týden to nedokáže ani policie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit