Kapsičky na přikrmování

Anonymní
23.4.22 13:30

Kapsičky na přikrmování

Uvažuji nad koupí. Zajímalo by mě ale jak dobře se tyto produkty čistí? Jaké máte odskoušené? Jaké negativa obecně jste zaznamenali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77018
23.4.22 13:53
@Anonymní píše:
Uvažuji nad koupí. Zajímalo by mě ale jak dobře se tyto produkty čistí? Jaké máte odskoušené? Jaké negativa obecně jste zaznamenali?

zkušenost nemám, jelikož právě pochybnosti o tom, jak se to čistí jsem měla a proto jsem to vůbec nepořídila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.4.22 14:17

Normalne to vymyvam houbickou a necham poradne vyschnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
23.4.22 14:19

Mám tyhle, umývám kartáčkem na lahve, nechám oschnout a pak papírovou utěrkou dosuším. Používám na domácí ovo pyré :mavam:

• Citovat
  • Upravit
144
23.4.22 16:28

Mam Squeasy Gear, myjem v mycke, prezilo 3 deti, vyzera stale ako nove a mensie deti nemaju sancu vsetko vyliat jednym stlacenim…
Mala som i tie obyc na obrazku vyssie, nevyhovovali skrz cistenie a chytali pachut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
23.4.22 17:35
@Anonymní píše:

Co je na tomhle příspěvku intimního?

Kup kapsičku z Tescoma, ta se vymývá krásně. Lze i v myčce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8817
23.4.22 18:45

Já jsem to vždy dávala do myčky, vydržely mi na 3 děti, pohoda, ještě jsem darovala dal. Měla jsem nějaký modrý s pandou z obchodu se zdravou výživou. Za mě super věc, domácí přesilovky viz misky děti nechtěly, v kapsičce ano. A na cesty je to super prakticky. A taky to vyjde mnohem levněji, než ty kupovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí