Karanténa při žloutence A

14895
5.3.14 15:52

karanténa při žloutence A

Ahoj holky, mám dotaz, brácha dostal žloutenku typu A, nevíte zda může mít v nemocnici knížky a notebook? Vím že návštěvy tam nesmí..ale ráda bych mu poslala něco na zabavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
864
5.3.14 15:57

A co tam zavolat a zeptat se, poč by to tam nesměl mít? Sestřičky to můžou předat. To jsem nevěděla, že je kvůli žloutence A je karanténa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.3.14 16:04

Pritel mel Acko predminuly rok.. lezel v Praze na Bulovce, na navstevy jsem za nim chodila, mohl tam mit bez problemu notebook. Jinak vsichni co jste s brachou byli v kontaktu, tak budete chodit na odbery a budete pod dohledem hygenicke stanice v miste vaseho bydliste, podepisete jim takovy papir s poucenim co smite a nesmite po dobu cca 2 mesicu (az pomine riziko, ze jste nakazeni). Je tam mezi jine, ze se budete snazit vyhybat velkym uskupenim lidi, ktere byste mohli kdyztak nakazit (obchodni centra, restaurace, bazeny apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.3.14 16:13

@leryl pritele pustili z nemocnice a jeste mesic nemohl mezi lidi (nedostal vychazky, vyslovne mel zakaz kamkoli chodit), takze nejaky druh karanteny to asi je :nevim: do nemocnice musis take nastoupit povinne (podle zakona), pritel si tenkrat to nejhorsi odbyl doma (to jsme nevedeli, ze ma zloutenku) a stejne potom musel nastoupit na hospitalizaci i kdyz uz byl z toho nejhorsiho venku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
5.3.14 16:17

@Ancze a jak dlouho tam byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.3.14 16:25
@Malike píše:
@Ancze a jak dlouho tam byl?

kvuli tomu, ze mel to nejhorsi uz za sebou tak to ukecal na 4 dny, ale jinak myslim, ze je minimum tyden a propousteji stejne podle vysledku krevnich testu… zalezi jenom na na tom, jak ma kdo silny organismus a jak dodrzuje predepsanou dietu, podle toho se telo s Ackem vyporada a krevni/jaterni testy se unormuji, zadna specialni lecba na Acko neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
5.3.14 16:30

Máma byla na infekčním bez infekce a nikdo za ní nemohl, co jsem četla se tam leží několik týdnu, tak asi to je jak kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.14 20:02

Jsem úplně šokovaná - malého nějakou dobu pobolívá bříško, myslela jsem, že je to ze stresu, protože nastoupil do nové školy. Vzala jsem ho radši k doktorovi a zjistili mu vysoké jaterní testy. Pravděpodobně žloutenka?? :,( :,( Zítra jdeme na kontrolní odběry, jsem z toho úplně hotová, vůbec nevím, kde k tomu mohl přijít. Ve škole nic neřádí… Budem za úplný čuňata :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
14895
18.10.14 19:17
@Anonymní píše:
Jsem úplně šokovaná - malého nějakou dobu pobolívá bříško, myslela jsem, že je to ze stresu, protože nastoupil do nové školy. Vzala jsem ho radši k doktorovi a zjistili mu vysoké jaterní testy. Pravděpodobně žloutenka?? :,( :,( Zítra jdeme na kontrolní odběry, jsem z toho úplně hotová, vůbec nevím, kde k tomu mohl přijít. Ve škole nic neřádí… Budem za úplný čuňata :,( :,(

bud v klidu, stačí že se dotkl někde něčeho, pak si strčil pstíčky do ruky a bylo to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí