Karma x málo teplé vody

2249
3.3.19 21:08

U nás to dělá, když si pustím horkou vodu na plno, když ji nechám téct pomaleji, tak teče vřelá, protože se stihne ohřívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4239
3.3.19 21:15

@Rive to jsem taky hned zkoušela…nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
3.3.19 22:29

To je vlastnost karmy. Pro vyšší teplotu vody je potřeba nastavit vyšší výkon a nižší průtok. Nejvyšší teplotu je možné získat snížením průtoku, těsně před zhasnutím plamenů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
4.3.19 05:55

My jsme si kvůli tomuto pořídili termoregulační baterie. A i tak se ta teplota lehce mění, není to ale tolik. U karmy prostě teplota stabilní nikdy nebude. Zkuste se podívat na nastavení ohřívání a pohrát si s tím. Ale nečekej, že poteče stabilní proud jedné teploty jako u dálkového ohřevu či bojleru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
13.12.19 17:04

Ahoj. Kdysi Jsem bydlela v pronájmu a tam byla stará karma. Tekla fakt jen vlažná voda… Plynař nám to pošteloval tzn snížil průtok vody na max výkon. A i tak nic moc voda tekla Teda teplejší ale jen slabým proudem. Tzn strašně dlouho trvalo než se napustila alespoň třetina vany na koupel. Navíc při vyúčtování nám pak přišel nedoplatek na plynu za rok snad 15tisic… :zed: :zed: i když zálohy mi přišli dostačující. Plyn jsme měli na vaření + tu karmu.. Byli jsme dva a záloha měsíčně 1200kc… To bylo před 10lety… Takže za mě doporučuji pořídit nějaký nový typ pokud je to ve vašich silách či vyčistit trysky… Jsem ráda že jsem tam bydlela jen rok. Ta karma tam byla od té doby co ten panelák postavili… Humus :zed: Navíc Plynař nám řekl že víc s tím opravdu neudělá… Jen novou karmu a o tom majitel nechtěl slyšet radši to nechal na najemnících, aby platili šílené nedoplatky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí