Karta Makro
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
karta Makro
Ahoj, chtela bych jezdit nakupovat do Makra, ale bohuzel ve svem okoli nemam nikoho pres koho bych tam mohla jezdit. na jine diskuzi jsem se docetlq, ze majitel karty si muze nechat vystavit druhou na nekoho jineho. A tak jsem se chtela zeptat jestli by se tu nekdo nenasel, kdo by mi ji poskytl? Samozrejme bych to nechtela zadarmo.
Dekuji za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@elinka90 škoda, že jsi daleko.. jinak chtěj to zadara, bo ten majitel z toho má výhody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elinka90 on se tu určitě někdo objeví.. Jinak nešlo, jsou tam třeba podpisy
tedy když jsme naposledy zařizovali, t ak bylo třeba.. zjistim co a jak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, když už jsme u těch Makro karet.
Kamarádka je rozvedená, ale má druhou kartu ještě od manžela, když spolu byli. Může ji použít? ona ani neví, jesltli je platná, nebo jak to pozná? jsme si říkaly, že bychom se jely do Makra podívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkuste zavolat na zákaznickou linku 844 999 111 Podle čísla karty by Vám měli říct, zda je aktivní. Ale tuším, že jestli se nějaký rok nepoužívala, tak nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zjistila jsem, ze se da udelat jednodenni podle obcanky. staci zajit na informace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já nevím, Makro už cenově rozhodně není, co bývalo. V akcích ho třeba Kaufland hravě převálcuje a nemusíš toho koupit karton.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den!
Chtěla bych se podivat do Makra ale nemám vlastní kartu. Kartu mi může půjčit bratr, myslíte že mě tam pustí na půjčenou kartu? Jedná se mi o Makro Liberec. Budou po nàs chtít občanku a nebo stačí ukázat kartu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bývávalo. Dneska stačí vejít dovnitř a přiložit kartu ke čtečce, otevře se „závora“ a můžeš jít dovnitř a nakupovat. Nevím, jak Liberec, ale Brno, Zlín takhle funguje. Pokud má zlatou kartu, tak máš k dispozici navíc i speciální parkoviště, zvláštní vchod a rozšířené prodejní hodiny, kdy tam běžní zákazníci nejsou, jenom držitelé partnerských karet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nirrti díky moc
. Tak snad v Liberci to bude to same. Tak bud projdeme a nebo přinejhoršim nas vyhodi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
No já nevím, Makro už cenově rozhodně není, co bývalo. V akcích ho třeba Kaufland hravě převálcuje a nemusíš toho koupit karton.
Přesně. Makro je v mnoha věcech dražší než supermarkety v akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Makro je drahé a musí se kupovat velké množství, škoda že jsem z druhého konce republiky klidně bych ti jí půjčila k užívání. jinak majitel výhody nemá žádné, to by musel mít veliké nákupy a ty neudělají ani 4 rodiny. klidně se tam vyprav, s někým projdi a až budeš platit popros někoho ať ti jí půjčí. nebo jak tu někdo píše zeprej se na tu jednodenni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit