Karta pluxee flexi zdraví - na co se vztahuje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já ji mám už několik let, platíme s ní ve většině lékáren. Kino - cinestar. Platili jsme dovolenou přes Invii - myslím že jde i u jiných CK nebo agentur. Dá se proměnit v kupony na booking - tam se dají koupit letenky, ubytování i nějaké výlety. Myslím, že jsme za to tenkrát i někde platili nové matrace do postele. Jinak u té lékárny jde třeba objednat i různá drogerie a další věci - stačí si zaškrtnout ve filtru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že s ní jde platit i v některých e-shopech s knížkama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platím v lékárnách nejen za léky (ale elektroniku jsem ještě nezkoušela). Platili jsme dovolenou přes booking a Slevomat. Na Slevomatu bereme i masáže apod.
A případně je možné peníze proměnit ve „stravenky“ Pluxee Dárek a tím už jde platit v hodně obchodech, třeba v Tescu, DM - ale musí se to zdanit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Booking nebo třeba knížky (jak tu někdo píše) se ale tyhle kredity „zdraví“ nevztahují, to se platí z benefitu „Volný čas“. Když se přihlásíš do svého účtu, uvidíš tam, jaký tip máš (případně ty různé „peněženky“, pokud máš k tomu třeba i stravenky nebo ten volný čas…
„Zdraví“ používám k platbám ve velkých lékárnách (často i přes e-shop, mají tam i jiné věci než jen léky, třeba kosmetiku, zdravou výživu atd). Pak taky na dentální hygienu (studio, kde to akceptují, jsem si našla přes mapu v tom jejich účtu) nebo tím platím v jednom e-shopu kontaktní čočky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také máme, záleží jaké benefity zaměstnavatel „nabije“ - zaměstnavatel může přispívat buď na volnočasové benefity (kultura, sport, dovolená, maximální roční limit přes 24 tisíc) nebo také na zdravotní benefity (musí být zdravotnické zařízení, nejčastěji tak jde o lékárny, optiky, lázně, dentální hygieny, roční limit přes 48 tisíc). Pokud by Vám přispíval pouze na zdravotní benefity, pak by karta měla jít použít pouze v lékárnách atd. Ale upřímně to nedává smysl, pro něj vyjde volnočasový benefit stejně a máte u něj širší využití. Jaký tip benefitů máte by mělo jít vidět v aplikaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ji poprvé v aktuálním zaměstnání a zatím jsem s ní platila v lékárně a nějakou kulturní akci. Využít z nabídky můžeš, co chceš, nebo taky nic. Jde to tedy i na tu Invii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Na Invii se to myslím vztahuje
V lékárně něco ano něco ne
Kino se tím dá zaplatit…o masážích nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, máte prosím zkušenosti s touhle kartou dostala jsem ji teď prvně.
Chápu to správně že v aplikaci je spoustu věcí ale já ji mužu využít výhradně na lékárny, masáže a pod? V aplikaci mi skáče i Invia. Ale tam to asi uplatnění nebude? Děkuji
Popřípadně se na to vztahuje i elektronika na Dr max?