Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den holky, jednou jsem psala kartarce ohledně přítele, zdraví, a miminka co čekám.. napsala nejake určité věci ale taky to, ze se narodí dva dny před terminem nebo dva dny po terminu, ze se v brisku miminku líbí, ze ji to řekly karty, termín mám 2.10. Což je ted v nedeli.. chtěla bych se zeptat, jestli si myslíte, ze to kartarka muže takto odhadnout, nebo se na to nemám moc upinat, popřípadě nejake podobné zkušenosti? Moc dekuju❤️️ jooo a ještě dodám, v pátek jsem byla u doktorky v porodnici a ta rekla, ze už mám měkčí čípek nebo hrdlo, ted nevím co přesně, ale ze je furt hodně v zadu, jestli to taky něco znamená❤️️
Na kecy kartářek nevěřím, takže na to bych se fakt neupínala. Porodíš až to dítě bude chtít jít ven, ne protože to nějaká kartářka řekla.
Moc bych se na to neupinala…měkčí čípek můžeš mít klidně měsíc před..stejně jako spousta ženských je třeba už měsíc před s odeslou zátkou nebo otevřená na centak/dva..nic to neznamená..až to bude tak to bude…
Jestli tomu chceš pomoct dejte si s muzem trošku divočejší sex a může to být třeba ještě dneska
Co myslíš?
Jestli se to trefí, tak spíš tím, že na to myslíš a nejspíš už ses na to i upnula. ![]()
Jinak stav čípku ti nic neřekne, někdo chodí s čípkem „na spadnutí“ týdny, někdo je hodinu před porodem zamčený na sedm západů ![]()
Tak +- 2 dny okolo termínu je celkem dost možné. A i když to bude +-3 dny, tak pocitově to bude pořád ono, takže to má kartářka OK.
Ze srandy jsem byla taky u kartarky, vše co řekla vyšlo. Ale ze by vedela takto přesně, bych moc neverila. Muže se trefit, jestli to je holcicka nebo chlapeček, ale přesný dny je divny.
@Janadzus píše:
Ze srandy jsem byla taky u kartarky, vše co řekla vyšlo. Ale ze by vedela takto přesně, bych moc neverila. Muže se trefit, jestli to je holcicka nebo chlapeček, ale přesný dny je divny.
To se může trefit každý, není to tak těžký, 50% šance.
@johanka.1987 píše:
To se může trefit každý, není to tak těžký, 50% šance.
To si úplně nemyslím, já se ji na nic neptala. Mluvila sama, řekla, ze můj tehdejší přítel mě podvede, ze si bude vybírat mezi nami a nakonec si vybere mě. Já ho vezmu zpět a pak nechám kvůli jinému s kterým budu cestovat směr Amerika
… já u ni byla v 19 letech. Chvíli jsem na to myslela a pak úplně zapomněla. Když jsem byla v Americe, tak mě polilo horko, když jsem si uvědomila, jakou měla pravdu
. Jo a ze s tím v Americe, taky nezůstanu, taky pravda.