Kartářka Hořovice - Zíková
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kartářka Hořovice - Zíková
Holky máte někdo zkušenosti s pani Zíkovou z Hořovic?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Špatná. zkus radši knihu proměn, třeba www.matematickyvypocet.webnode.cz
- Citovat
- Upravit
Holky, máte někdo telefon na paní Zýkovou? Byla jsem u ní dvakrát a moc spokojená a teď bych ráda zase, ale přišla jsem o telefonní kontakt a google nepomohl..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame u Horovic chalupu, byli jsme u ni, nikdy nic nevyslo…Neumi…Negativni hodnoceni, je mi lito
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda cislo nemam, bohuzel:-(. Ale ja u ni byla 1 a vyslo vse, krom 3deti. Mame jedno, cekame druhy a treti neplanuju teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xk.kx už jsem sehnala. Byla jsem tam dvakrat pred spoustou let. Jednou perfektni, vse vyslo. Podruhe trochu moc obecne a vlastne o nicem. Ale myslim, ze je to proste o tom v jake je konstelaci. A ja verim, ze se ted trefim do te spravne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
velmi špatna zkušenost
Byla jsem tam tak před 2 mesici, ptala jsem se konkretne na dva lidi, jestli neumrou tento rok. rekla mi ze mi naci dva lide v rodine umrou do dvou let, ale letos ze urcite ne a pritom mi ted v kvetnu 2016 umreli ti dva na ktere jsem se primo ptala. kdyby opravdu umela cist v kartach tak, by takhle blizke udalosti musela urcie videt.to mi hlavne zajimalo.jsem z toho zklamana.
trefila se tak nak akorat kdyz popisovala povahy mych pribuznych, ale to znam take.kdo jaky je, kvuli tomu si nemusim platit kartarku. a taky jestli to ze mne spis nevytahla, staci byt dobry psycholog.kdyz sem chtela neco slyset od ni, tak ona vzdy se zeptala, na to nejdriv me a podle toho pak dal vykladala. myslim ze je podvodnice, protoze jinak by vse musela videt, aniz by se na cokoliv zeptala.
takze ted uz neverim, ani ostatnim vecem. kamaradka u ni v tu dobu byla take a jeji manzel mel ted nehodu a to ona take nevidela v kartach. absolutne nerekla nic podstatneho. mluvila sama o vecech ktere mi tolik nezajimaly.
hlavne co mi zarazilo tak cena 1200kc.to je trochu moc.kdyz jsem byla drive u jinych tak si berou 500kc a to jsem byla u znamejsi a lepsi kartarky. hlavne na me nemela cas ani celou hodinu, spis tak 40 minut a ani ji nenapadlo si rict min penez.ti co opravdu umi pry vykladat tak si neurcuji honorař. je to zlodejna. kdyby byla opravdu dobra tak bych tech penez nelitovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Berenikee píše:
@xk.kx už jsem sehnala. Byla jsem tam dvakrat pred spoustou let. Jednou perfektni, vse vyslo. Podruhe trochu moc obecne a vlastne o nicem. Ale myslim, ze je to proste o tom v jake je konstelaci. A ja verim, ze se ted trefim do te spravne
Tak jsem byla potreti…a naposledy. Nepoznala, ze jsem tehotna…a pak kdyz jsem ji to rekla, rikala ze to bude holcicka a dobre to dopadne…a nedopadlo…asi 2 tydny na to ![]()
A presne jak pise Izuš…prvne se pta a podle toho pak prizpusobuje vyklad…a stejne nesmysly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Berenikee takze uplne vyhozeny penize co? ty jo, tak to u me mela stesti, ze se trefila.Krom tech deti teda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit