Kartářka Litoměřice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kartářka Litoměřice
Ahoj holky, nevíte někdo o dobré kartářce z Litoměřic?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, jj, kousek od Litoměřic, jen musím najít kontakt, jmenuje se myslím Kočová.
- Citovat
- Upravit
Ahoj chtěla bych se zeptat zda je dobrá kartářka v Litoměřicích a zda má někdo zkušenost s kartářkou Dany, která sídlí na Valech? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Mate nekdo zkusenosti s Dany z Litomeric.
Nejsem si jista, jestli verin, ale ta zvedavost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poraďte mi prosím nějakou dobrou kartářku z Litoměřic a okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky tak co zkusila jste nějakou kartarku? Schanim nějakou dobrou v okolí Roudnice. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucikbubu
Ahoj, v Litomericich je dobry kartar pan Shon.Budu tez radaza nejaky tip na dobrou a lavne osvědčenou kartářku v této lokalite
diky vsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím k paní matoušové, je výborná, velmi milá, dokáže i poradit a zatím karty nelhaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janapa69 píše:
Já chodím k paní matoušové, je výborná, velmi milá, dokáže i poradit a zatím karty nelhaly
Dobrý den, měla by jste víc informací o paní? Nějaký kontakt? Děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Zernosekach je pani Sukova, ted uz se jmenuje jinak pac se vdala, nevzpomenu si ale na nove příjmení
ta je hodne dobra.. Uplne vse vedela, nechapala jsem.. Moji znami u ni taky byli a byli prekvapeni taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, určitě, mám email: ****. Prvně jsem ji psala mail, poté Vám dá určitě i číslo. Je velmi milá, hodně mi pomohla, věděla dost věcí a pak mi dala i rady podle karet. Dělá i písemné výklady. Ten jsem také zkusila a byla jsem velmi spokojená. Víte, když máte problém a nevíte kudy kam, zkoušíte a od této paní kartářky jsem odcházela nějak vyrovnanější…Zkuste a určitě mi dáte za pravdu…
edit adminom - osobný údaj - e-mail
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klobinka dobrý den, tak já mám úplně jinou zkušenost. Byla jsem a paní, že prý miminko za dva až tři roky, nabídka práce v zahraničí za dva roky. Přitom se mi miminko narodilo teď. Přišlo mi, že viděla mladou holku, tak zkusila toto. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit