Kartářky se shodly
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@gatubela asi jo, možná máš pravdu, třeba jsem zrovna tohle potřebovala slyšet…podle čeho vybíráte kartářku holky??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle zkušenosti ostatní v dnešní době jen podle zkušeností už to není tak jak vždy že to dělali fakt jen ty co věštit uměli ted věštit kde kdo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Renda69 Ahoj pošleš mi prosím také kontak, popř. co jí mám říct v prvním emailu? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě se jedna kartářka absolutně netrefila v ničem, ale vůůůbec v ničem. Pak jsem se ptala na mojí mamku a taky byla úplně mimo. ![]()
Taky jsem si později nechala vyložit přes email a taky vedle jak ta jedle.
A ještě později na jedné akci byla kartářka zdarma tak jsem k ní taky vlezla a spíš než by něco vyvěštila tak mi dávala rady do života. Takže jsem se vlastně nedozvěděla vůůůbec nic. ![]()
Takže za mě… nevěřim.
Ale já jsem také ve znamení panny a ty jsou všeobecně známé tím, že co nejde dokázat na nás prostě neplatí
Ani se nenecháme dost dobře zhypnotizovat protože pořád racionálně uvažujeme a nějak se nám nejde oprostit od důkazů a reálného života ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemate prosim typ na nejakou kartarku ktera vyklada pres net?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cmochy píše:
Tak mě se jedna kartářka absolutně netrefila v ničem, ale vůůůbec v ničem. Pak jsem se ptala na mojí mamku a taky byla úplně mimo.![]()
Taky jsem si později nechala vyložit přes email a taky vedle jak ta jedle.
A ještě později na jedné akci byla kartářka zdarma tak jsem k ní taky vlezla a spíš než by něco vyvěštila tak mi dávala rady do života. Takže jsem se vlastně nedozvěděla vůůůbec nic.
Takže za mě… nevěřim.Ale já jsem také ve znamení panny a ty jsou všeobecně známé tím, že co nejde dokázat na nás prostě neplatí
![]()
Ani se nenecháme dost dobře zhypnotizovat protože pořád racionálně uvažujeme a nějak se nám nejde oprostit od důkazů a reálného života
Za mě stejné. Taky nevěřím.
Manželova máma se nechala ovlivnit kartářkou a odešla do rodiny, když byly její děti malé. Měla potkat lepšího muže podle té kartáčky. Dodnes je sama. Manžel s ní nemluví a vůbec ji nemá za mámu. Mě ty kartáčky přijdou jako nesmysl. Každý svého štěstí strůjce a na druhou stranu, co se má stát, to se stane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele Boudice - já jsem se bála hrozně a bojím se i teď. Ale prostě mi to nedá a je to hrozně zajímavé. A hlavně když víš, že tu dámu vidíš poprvé, neznáte se, řekneš jí jméno, datum narození, ona vyloží karty a začne hovořit. A Ty najednou slyšíš, že ona ví o Tvém životě to, co třeba neví ani Tví nejbližší. Je to prostě bomba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel vás zklamu. Tel. na ni nemam, protože mam nový a o číslo jsem přišla. Budu si ho muset sehnat, protože to stojí za to. Také mi poradila s koupi nemovitostí a za to jsem jí teď vděčná- ten byt by jsem neprodala ani náhodou.
Když příjdete ke kartářce a ta vám sama řekne, kde pracujete a kolik máte souroznců atd. a minulost, tak ok.
Opakuji Dobrá se vás na nic neptá a mele a mele a ani v minulosti se neplete.
Jenom škoda, že jich je málo a je jich tu čim dál víc co jim jde jenom o peníze a melou blbosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo zkušenosti s nějakou opravdu dobrou (a hlavně důvěryhodnou) kartářkou se Severních Čech? Dost se výkladu bojím, ale na druhou stranu mě to i hrozně láká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gatubela
můžeš mě poslat prosím sz jméno a cenu te kartářka díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit