Kartářky se shodly
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kartářky - váš názor prosím
Zdravím všechny, chtěla bych znát váš názor. Plácám se v jisté životní situaci a proto jsem se rozhodla navštívit kartářku. Předtím jsem nikdy u žádné nebyla. Byla jsem 2× u Miss Elly, pak ještě u jedné kartářky a také jsem si od další nechala udělat výklad mailem. Byly to vztahové výklady, pouze jména a data narození. Všechny tři se nezávazně na sobě shodli dá se říct skoro na 100%.
Přijde mi to neuvěřitelné. Co si o tom myslíte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Renda69 já jsem byla u třech kartářek, jedna měla pravdu asi na 50% a ty dvě na 90%…jak ohledně minulosti, tak hlavně budoucnosti a to i věci, kterým jsem nevěřila, že se vyplní…téměř to nebylo možné…naštěstí teda ty pozitivní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pošli mi kontakt a ceny zkusím je taky hledám nějake, které říkaji pravdivé věci a nevymyšlejí si což bych podle toho co píšeš řekla že by oni tomu mohly rozumět a tím padem říkat pravdu
- Citovat
- Upravit
K té jedné chodím pravidelně, teda teď jsem u ní dlouho nebyla, ale chystám se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilie12 já znám jen ze severních čech a z brna…to by jsi měla z ruky… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už kartářkám nevěřím
u jedné jsem byla a ptala se na taťku (hodně zaměstnaný člověk), jak dlouho ještě vydrží pracovní tempo a řekla, že tu bude s námi ještě hodně dlouho, no za 2 roky tragicky zemřel při autonehodě
a v dalších věcech mi odpovídala velmi obecně, takže to se naplnilo, ale to by se stalo tak jako tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzlounek u té jedné jsem se taky setkala s obecným výkladem…ale jsou i dobré kartářky…ale bohužel spousta čeká, co jim řekneš a podle toho vykládaj…nejlepší je neříkat nic…říct ať ti řeknou karty něco o tobě…pak se ptát, ale neříkat co jsi prožila…atd… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro Gatubelu
Poslala jsem Ti soukromou zprávu, tak snad dorazila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je jsem byla vzdy se to potvrdilo. Nejprve se zeptala zda cjci slyset dobre i spatne a pak bez jakehokoliv zeptani zacala rikat minulost- trefila se na 100% a budoucnost. Behem 10 min mi rekla, ze odejdu z prace- potkam mladsiho partera atd. Vse do detailu se splnilo. Byla tam i holcina co nechtela slyset nic spatneho a vyhodila ji. Ta divka mela autonehodu, kterou neprezila.
dobra kartarka by se te nemala ptat zda mas sourozence atd., ale po usednuti k ni ti vse sama rict. " .{color:fuchsia}"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lilie12
Poslala jsem Ti SZ. Omlouvám se Gatubele - popletla jsem si příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě prostě odrovnalo, že 3 kartářky nezávazně na sobě mi předpověděli stejnou budoucnost a přesně se trefili do současnosti a minulosti. Jsem z toho vedle jak ta jedle
Je to pro mě velmi zvláštní situace a snad začínám věřit, že je něco mezi nebem a zemí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byc ráda kartářku zkusila, ale furt mám v sobě nějaký blok, asi se bojím že se dozvím něco špatného…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renda69 píše:
Poslala jsem Ti SZ. Omlouvám se Gatubele - popletla jsem si příspěvky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Boudice23 to slýchám od hodně lidí…je lepší vědět než nevědět…navíc ti karty někdy ukážou směr, ale některé věci jdou ovlivnit…karty ti ukazujou současnou situaci kudy jdeš…ale když budeš vědět něco víc, tak třeba něco uděláš jinak… ![]()
Příspěvek upraven 20.03.13 v 09:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit