Kartářka Eva Zemanová

7.3.13 07:12

kartářka eva zemanová

Ahojky byla ste nějaká u kartářky zemanové z tábora( jezdí i praha apod.)? chtěla bych kní jít ale nemám sní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FialovýTulipan
21.3.13 23:12

Ahoj, já u ní byla před několika lety. Byla moc milá, vyšlo mi určitě několik věcí, ale bohužel z otázek na vztahy NIC :,(. Řekla mi mnoho pěkných věcí, ale nakonec bylo vše jinak.
Určitě můžu ale doporučit z Č. Budějovic Elenu Hovorkovou, nebo paní Krepsovou, sídlí kousek od Mercury centra.
A nebo z vestenionline.cz Martinu, Olgu, Evelyn
Ke kartářkám chodím už 9 let, je to takovej můj koníček :lol:
držím palce, ať si vybereš správnou kartářku, a snad budeš spokojená :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Mája17
17.4.13 22:19

Ahoj, já jsem u ní také byla a měla jsem z ní skvělý pocit. Byla to moje první návštěva u kartářky a celkově první setkání s esoterikou, takže jsem jí neřekla vůbec nic a jen čekala, co mi poví ona a jestli „to“ fakt funguje :). Nejdříve provedla numerologický rozbor, který byl tak na 98% a to si asi ty zbývající 2 procenta jen nepřipouštím :mrgreen: Samotný výklad byl perfektní, neptala jsem se na budoucnost, nechtěla jsem vědět co bude, jen jsem potřebovala potvrdit, že to, co jsem si myslela, že ke mě jeden darebák cítí je pravda. To jak to Evička podala mě rozplakalo, vše sedělo téměř do puntíku. A když jsme se nakonec trochu dotkly i té budoucnosti (nakonec mi to nedalo se nezeptat, jestli spolu budem nebo ne), řekla, že to záleží jen na nás, jak se rozhodneme. Člověk by možná chtěl slyšet - jo, budete spolu! Ale tak si myslím, že to nefunguje. Vždycky záleží jaké člověk udělá rozhodnutí a podle toho se život ubírá dál, vždycky je nějaké to rozcestí a je jen moje volba, kudy půjdu. Takže když mi Evička řekla, že záleží na nás, já měla jasno a věřila jsem, že budem spolu. Hlavně poté, co mě ujistila, že moje pocity byly správné.
Už je to pár let, co jsem tam byla, takže si to všechno zas tak nepamatuju… Jo, našlo by něco, kde se netrefila, ale to si myslím, že souvisí s tím rozhodnutím… Já bych jí určitě doporučila, je to krásné usměvavé stvoření plné pozitivní energie. Když jsem od ní odcházela, úplně jsem cítila, jak ze mě spadl všechen ten stres a obavy.
Přeji hodně štěstí ;)
PS: Darebáka jsem si vzala za muže a máme spolu krásnou holčičku ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat