Výklad snu - stále se opakuje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výklad snu - stále se opakuje
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda mi neporadíte? Dnes se mi zdál sen… už asi po 4. se stejným dějem. - Že se vdávam - nechápu proč, jsem v manželství šťastná. Pokaždý si beru zase mého manžela. A pokaždý jsme přijeli na obřad pozdě - to tedy i v reálu, jsme kvůli zácpě dorazili na radnici déle
no ale v dnešnim snu si přesně pamatuju, že bylo 14.50 a já se teprve oblíkala, pořád mi padal účes a najednou jsem na mámu vyhrkla, že v kolik tam máme být - a ona že v 15:00. Tak sem šla za „manželem“ do obýváku a on seděl na zemi jen v trenýrkách. A tak sem si svatební šaty zase sundala, protože bysme to stejně nestihli… nechápu to
před tim se mi zdálo taky o naší svatbě… přijeli jsme též pozdě, ale na radnici jsme dorazili… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já myslím že to neznamená nic. Prostě ti svatební den utkvěl v hlavě a vrací se ti takhle. Já mívám několik snů které se mi zdají pořád dokola. Někdy i víckrát do týdne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knofletka to mi utkvělo v hlavě i vícero dnů… ale tohle je prostě divný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle se mi zdává pravidelně, ale vždycky před nějakou událostí. Třeba když sem letěla někam letadlem atd. Ale po ní nikdy ![]()
- Citovat
- Upravit
To je prostě podvědomí. Pamatujeme si spoustu věcí a máme strašně moc vzpomínek. Podvědomě ale pro nás některé situace znamenali víc a pak stačí že ti nějaká vypomínka nebo třeba vůně prolítne hlavou, ani si to nemusíš uvědomit a ve snu se to odrazí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem v prvním trimestru a zdálo se mi už dvakrát, že jsem porodila dítě oni mi řekli že je to hočička a jak mi ji donesli po umití tak že se prý spletli a je to chlapeček
Byla jsemm úplně v šoku že ho vyměnili a pak jsem se podívala na oči a řekle že je to určitě moje že má hnědý oči jako já
Prostě jsem tím tak zblblá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikol.ondrášovka hmm, já sem to měla 22. dostat a furt nic
ale kojim, tak to mam asi rozházený tim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Shak29 píše:
@nikol.ondrášovka hmm, já sem to měla 22. dostat a furt nicale kojim, tak to mam asi rozházený tim
tak ja jsem otehotnela pri kojeni
- Citovat
- Upravit
Ahoj, to já měla zase, ale strašně mockrát a už od dětství tento sen: Pokaždé jiné místo, ale vždy stejnej scénář, nad hlavou mi letí letadlo, které následně spadne na zem. Všichni mrtví i z letadla i ze země, kam dopadlo - vždy dopadne někam na budovy či do zástavby. Jenom mně se nikdy nic nestane, všechny kusy letadla mě vždycky minou těsně vedle a já pak chodím mezi troskami a koukám. Hledala jsem to i na netu a našla pouze nějaký odkazy, že tohle by mohl být věsteckej sen, že se to může klidně i stát, tak nevím. Divný mi přijde, že trvá tak cca 30 let, semtam za rok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, potřebuji se zeptat, zda mi někdo poradí.
Prošla jsem si vztahem, kdy jsem byla strašně zamilovaná = borce jsem si těžce idealizovala, byl to prostě princ z pohádky, ale z pohádky se špatným koncem.
Už je to šest let, co jsme se rozešli, dlouho jsem se tím trápila, chodila k psychologovi.. dnes jsem vdaná a máme mimčo.
Na frajera skoro nemyslím, tu a tam si tak vzpomenu, ale určitě nic oproti tomu, co tu některé píšou, jak denně myslí na bývalého a takové, tohle už mám za sebou.
Ale vrací se mi pořád jeden sen.
V tom snu jsem strašně mladinká, jsem pokaždé v cizím domě, v cizím městě, v nějaké místnosti, a jsou tam okna. A ta okna jsou pokaždé otevřená. A pokaždé je tam on. Neděje se v tom snu nic zemětřesného, ale třeba mi v tom snu říká, jak mě miluje, nebo mi třeba i něco vyčítá, ale především, a to mě tak trápí - pokaždé ho v tom snu strašně ráda vidím.
Jsem prostě šťastná, že tam je. Ať už se v tom snu děje cokoli, jsem ráda, že je tam se mnou.
Ale v reálném životě to bylo strašně hořké, a nepodala bych mu ruku ani ho nepozdravila, kdybych na něj narazila na ulici (opravdu ošklivý vztah).
Tuší někdo, co s tím? Pořád se ten sen vrací - cizí město, cizí dům, otevřená okna a on…
Díky moc.
- Citovat
- Upravit
Ja by som to vysvetlila takto: cudzie mesto a cudzí dom, to je tvoj terajší život, niečo iné, čo s tvojím bývalým vzťahom nijako nesúvisí. Otvorené okná, to je tvoje srdce, nenadarmo sa hovorí:otvoriť niekomu srdce. Tu je reprezentované oknami. To, že rada vidíš svojho bývalého priateľa znamená, že si sa s tým vzťahom nevyrovnala, na najhlbšej, podvedomej úrovni ho máš stále prítomného. Aj to, že v reálnej situácii by si nedokázala reagovať neutrálne, je tam hnev, zlosť, možno nejaká nenávisť, pocit ublíženia, a podvedomie sa ti to snaží naznačiť. Celkový odkaz sna vidím takto: Nie si vnútorne vyrovnaná s bývalým vzťahom a je čas odpustiť a zabudnúť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je velmi zajimave. Dekuji za vyklad.
Take si rikam, ze po tech letech uz by mel clovek proste odpustit, a oproti tomu, jak jsem se citila po konci toho vztahu, je to pokrok o sto mil, to se neda srovnat.
Ale porad zustava trochu hnevu a horkosti, to nemuzu tvrdit, ze ne.Jak odpustit - hodne tezka otazka. Precetla jsem nabozenskou literaturu, ruzne jine zdroje, ale nedari se mi to zatim…
Jeste jednou diky.
@stankaSR píše:
Ja by som to vysvetlila takto: cudzie mesto a cudzí dom, to je tvoj terajší život, niečo iné, čo s tvojím bývalým vzťahom nijako nesúvisí. Otvorené okná, to je tvoje srdce, nenadarmo sa hovorí:otvoriť niekomu srdce. Tu je reprezentované oknami. To, že rada vidíš svojho bývalého priateľa znamená, že si sa s tým vzťahom nevyrovnala, na najhlbšej, podvedomej úrovni ho máš stále prítomného. Aj to, že v reálnej situácii by si nedokázala reagovať neutrálne, je tam hnev, zlosť, možno nejaká nenávisť, pocit ublíženia, a podvedomie sa ti to snaží naznačiť. Celkový odkaz sna vidím takto: Nie si vnútorne vyrovnaná s bývalým vzťahom a je čas odpustiť a zabudnúť.
- Citovat
- Upravit
Pomoc pořadí nekdo prosím zdálo se mi ze mám silnou menstruaci co to může znamenat?
- Citovat
- Upravit