Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, jsou mezi vámi takové, které sbíráte kartičky Disney z Tesca? máme doma dost které jsou 2 x, tak hledáme maminky na výměnu
![]()
@Miťulka Ahojky, mi sbíráme kartičky a taky jich máme celkem dost 2×
Ahojte, dělali jsme dnes velký nákup v tescu a dostala jsem celkem 28 těchto kartiček. Moje děti jsou na to malé a já to sbírat nechci. Jestli máte někdo zájem tak ráda předám dál… ![]()
@TereuliJa prosím, prosím ráda si je vezmu
uhradím vám poštovné.
Zdravim sbirajici maminky
Take jsem se do toho dala, tkz mam na vymenu. Zatim toho neni moc, spis mi jich hodne chybi, ale uz jsem si koupila tu knihu i CD, tkz to chci mit komplet. Jsem z Prahy pro pripadnou vymenu nebo rada vymenim za ofrankovanou obalku. Prip. kdyby chtel nekdo darovat, tak take za obalku se znamkou
Diky predem!
Holky, kdyby jste nektera mela karticky a nesbirala, tak se hlasim, ze bych je od vas za rozumnou cenu klidne i odkoupila. My tu v okoli Tesco nemame
a me se to taaak libi a citim, ze to nutne potrebuji ![]()
Nemáte někdo navíc kartičky z tesca Klasické pohádky disney a nebudete je sbírat nebo potřebovat, nevěnovali by jste je mojí dcerce, dnes jich pár dostala a je z nich nadšená, ale tesco tu nemáme, třeba za poštovné nebo výměnou za něco od nás, moc a moc děkujeme… ![]()
Aktualne nemam zadna cisla na vymenu, uz jsem domluvena na vymenach postou ![]()
Příspěvek upraven 22.03.14 v 12:59
Ahoj všem
máme za velký nákup v Tescu poměrně dost kartiček a my je sbírat nebudem, kdo by měl zájem, tak mi napište SZ jaký sháníte a klidně pošlu
mám i ty kody
Kdo máte kartičky a sbírat nebudete tak se hlásim
, máme jich málo a obávám se že nedosbíram ![]()
Ahoj maminky, kartičky taky sbíráme, tak kdyby jste měla některá kartičky a nechtěla byste je sbírat, nebo na výměnu, tak se určitě ozvěte
děkuji
Ahoj maminky,
my se taktéž hlásíme do klubu sběratelů Disney kartiček
Hledáme všechny ne-sběretele, jež by byli ochotni kartičky zaslat za cenu poštovného, případně odkoupení za rozumnou cenu. Sami nemáme šanci kolekci složit. Pokud jsem správně počítala, plné album by nás došlo na 9 tis., což je trošku hodně
![]()
Předem děkujeme za ochotu a pomoc
![]()