Kartičky Disney z Tesca

• Fotoalbum (56)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1299
14.3.14 18:03

KARTIČKY DISNEY z Tesca

Ahoj maminky, jsou mezi vámi takové, které sbíráte kartičky Disney z Tesca? máme doma dost které jsou 2 x, tak hledáme maminky na výměnu :) :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
775
14.3.14 18:09

@Miťulka Ahojky, mi sbíráme kartičky a taky jich máme celkem dost 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
14.3.14 18:16

Ahojte, dělali jsme dnes velký nákup v tescu a dostala jsem celkem 28 těchto kartiček. Moje děti jsou na to malé a já to sbírat nechci. Jestli máte někdo zájem tak ráda předám dál… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
14.3.14 18:18

@TereuliJa prosím, prosím ráda si je vezmu :! :! uhradím vám poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
14.3.14 18:20

@Miťulka Oki. Tak poslete SZ kam to mam zaslat ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
14.3.14 21:15

Taky máme kartičky a nepotřebujeme…písněte SZ.

• Citovat
  • Upravit
1326
15.3.14 18:41

Zdravim sbirajici maminky :-) Take jsem se do toho dala, tkz mam na vymenu. Zatim toho neni moc, spis mi jich hodne chybi, ale uz jsem si koupila tu knihu i CD, tkz to chci mit komplet. Jsem z Prahy pro pripadnou vymenu nebo rada vymenim za ofrankovanou obalku. Prip. kdyby chtel nekdo darovat, tak take za obalku se znamkou :-) Diky predem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.3.14 19:11

Holky, kdyby jste nektera mela karticky a nesbirala, tak se hlasim, ze bych je od vas za rozumnou cenu klidne i odkoupila. My tu v okoli Tesco nemame :-( a me se to taaak libi a citim, ze to nutne potrebuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
16.3.14 17:31

Klasické pohádky disney

Nemáte někdo navíc kartičky z tesca Klasické pohádky disney a nebudete je sbírat nebo potřebovat, nevěnovali by jste je mojí dcerce, dnes jich pár dostala a je z nich nadšená, ale tesco tu nemáme, třeba za poštovné nebo výměnou za něco od nás, moc a moc děkujeme… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
16.3.14 21:57

Aktualne nemam zadna cisla na vymenu, uz jsem domluvena na vymenach postou :-)

Příspěvek upraven 22.03.14 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
16.3.14 22:50

Ahoj všem :) máme za velký nákup v Tescu poměrně dost kartiček a my je sbírat nebudem, kdo by měl zájem, tak mi napište SZ jaký sháníte a klidně pošlu :) mám i ty kody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59362
17.3.14 06:55

Kdo máte kartičky a sbírat nebudete tak se hlásim :lol: :lol:, máme jich málo a obávám se že nedosbíram :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.3.14 08:23

Ahoj maminky, kartičky taky sbíráme, tak kdyby jste měla některá kartičky a nechtěla byste je sbírat, nebo na výměnu, tak se určitě ozvěte ;) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Glumi
17.3.14 21:31

Ahoj maminky,
my se taktéž hlásíme do klubu sběratelů Disney kartiček ;) Hledáme všechny ne-sběretele, jež by byli ochotni kartičky zaslat za cenu poštovného, případně odkoupení za rozumnou cenu. Sami nemáme šanci kolekci složit. Pokud jsem správně počítala, plné album by nás došlo na 9 tis., což je trošku hodně :zed: :mrgreen:

Předem děkujeme za ochotu a pomoc :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16
19.3.14 13:01

Kódy

:mavam:

Příspěvek upraven 13.04.14 v 01:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek