Kašel a dovolená u moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
216
14.9.12 14:44

Kašel a dovolená u moře.

Dobrý den maminky, za 6 dní jedeme k moři a dcera(6 let) už od včerejška šíleně kašle, mám z toho docela obavy, protože jak chytne ten její školkovej kašel, většinou vždy se jí to táhne a pak stejně skončí na atb:-( a pak to stejně chytne i mladší dcera takže jsem zoufalá, pokud se jí to nezlepší jdeme hned v pondělí k dr. Stalo se Vám to některé taky, že Vám dítě onemocnělo před odjezdem k moři a jak jste to řešili a prožívali? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
14.9.12 14:49

Děti nám do cca 5-ti let onemocněly zpravidla až u moře - latyngitidou několikrát. Nějaké léky jsem měla sebou, ostatní koupila v lékárně. Pokud by jsme potřebovali lékaře v místě, určitě by jsme za ním šli - pokaždé na delší cesty nebo dál se pojišťujeme ještě extra.
Pokud máš zkušenosti, že bude potřeba lékaře, tak za ním běž a klidně se domluv na kontrolu ještě před odjezdem na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.9.12 15:05

Jeli jsme k moři s kašlem :nevim: A tam se to zlepšilo :nevim:
Nech si předepsat antibiotika do zásoby, asi už poznáš, kdy je nasadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.9.12 15:23

Obě děti jely někdy s kašlem k moři. Starší trpí na laringitidy, tak jsme sebou měli léky. Mladší jel rovnou s angínou a antbiotikama. Už neměl horečky a vypadal v pořádku a dr to doporučila. Nesměl teda na slunce. K moři jsme chodili se slunečníkem, byl jen pod slunečníkem a koupal se ve stanu v bazénku. Ale on byl mrně a nevadilo mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí