Rýma, kašel, teplota a vyrážka

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
284
14.9.12 08:53

rýma,kašel,teplota a vyrážka

Ahoj, syn(3,5 roku) má už týden rýmu a kašel, měl i horečku včera na večer, tak jsem mu dala nurofen a šel spát. Ráno se vzbudil a na celém těle vyrážka, malinké červené pupínky, ale na oblyčeji ji nemá, nejvíc na nohou, rukou a břiše. Jeho sourozenci jsou taky nemocní, rýma a kašel a nejstaršího bolí v krku, měli i teploty, ale ty jsou bez vyrážky. Včera jsme byli u dr. a ta nám nic nedala, ale to ještě neměl teda tu vyrážku :roll:,tak nevím, co to může být, jo a taky včera měl čaj s medem a citronem :think:,docela dost ho vypil, ale nepil ho poprvý, třeba jste měli někdo podobnou zkušenost :? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
554
14.9.12 09:21

Můj syn to měl taky, z horečky se mu udělala po celém těle vyrážka i v pusince to měl. Doktor mi napsal Betadine roztok, potírala jsem místa 3× denně a do dvou dnů to měl pryč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
14.9.12 11:04

Můj syn byl jako malý atopik, nyní má 4 roky a je bez exému. Ale u horečky, když se spotí, tak mu okamžitě vyskočí vyrážka od potu. Musím mu vždy při horečce dávat pouze bavlněné věci. Samo to vymizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.9.19 17:09

Ahoj holky, obnovuju… Naše tříletá.. Včera byla s tatínkem, ten si večer všiml pár pupinku, ale myslel že je jen previtaminovana nebo postipana.. Dnes byla taková uknourana, ale vše ok.. Ani nebyla moc spava.. A asi před hodinou z ničeho nic se spustila rýma, teplota 38.5 a tyhle růžové flíčky po celém těle.. Vím, že doktorky nejste, ale máte zkušenosti s dětskými nemocemi, pelášit na pohotovost, nebo do rána zmaknout s nurofenem a ráno k MUDr? Opravdu nerozeznam spalu od páté nemoci ani neštovic.. Díky za rady..

• Citovat
  • Upravit
15408
11.9.19 17:27

@Kattynka000 A ty flíčky jsou vystouplé nebo jakoby pod kůží?
Já jsem plašan a asi bych jela na pohotovost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.9.19 17:48

@ivašot. Já na pohotovost volala a prý není potřeba :zed: tak jsem dala Paralen, srazime teplotu a zítra k MUDr. Mě to přijde jako pátá nemoc, jenže tu už měla v roce a půl :nevim: a myslela jsem, že zo je jedna z nemoci co se nevrací :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15408
11.9.19 18:14
@Kattynka000 píše:
@ivašot. Já na pohotovost volala a prý není potřeba :zed: tak jsem dala Paralen, srazime teplotu a zítra k MUDr. Mě to přijde jako pátá nemoc, jenže tu už měla v roce a půl :nevim: a myslela jsem, že zo je jedna z nemoci co se nevrací :nevim:

Tak snad to bude OK. Kdyby se ti to nějak nezdálo, třeba nešla srazit teplota nebo se nějak ošklivě rozlézala ta vyrázka, tak můžeš na tu pohotovost stejně vyrazit. Držím palcd :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí