Úpal 10měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
585
10.9.12 19:46

Úpal 10 měsíční

Ahoj maminky,

prosím poraďte.. Momentálně jsme na dovolené v Turecku a syn je dneska úplně vařící, pořád spinká a nechtěl ani moc jíst. Dávám nurofen, nic na střídačku nemám :-(.. Předpokládám, že je to úpal, zatím nezvracel, ale dopoledne natahoval. Volala jsem dětské do ČR a ta říkala ať ho nechám jen na pití a zábaluji. Kdo máte zkušenosti? Jak dlouho to asi trvá, popř. kdy mám jít k doktorovi? Mám trošku hrůzu jak by to u doktora v hotelu probíhalo, i když jsme opravdu ve špičkovém hotelu. Kdo máte zkušenosti budu ráda. Děkuji i za rady co s malým.

Pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
10.9.12 20:09

Taky se mi to stalo, když malé bylo 10m. Dávala jsem nurofen (panadol čípky se mi roztekly), k pití čaj se solí (na litr čaje 1 kávová lžička soli) nebo aspoń samotný čaj, ne vodu. Díte ponořit do chladnější vody, ne studené. Na spaní jsem jí dala na hlavu mokrou studenou plenu a po čase vždy namočila, spala nahá jen v pleně. Odpo měla teplotu, večer už 40 a ráno byla v pohodě, spala až do dopoledne. Jo a v noci na pití budit!!

A abyste tomu příště předešli, tak buďte aspoň od 12 do 15 na klimatizovanám pokoji ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
10.9.12 20:40

Ahojky, náš malej (11 měs) měl před 14 dni taky úpal. Zvracel, měl teploty, spinkal a chtěl jen pít. Dr. mi říkala, že úpal trvá 3 dny. Ale my jsme si to odtrpěli doma, Vám to v Turecku vůbec nezávidí. Přeji, ať je brzo, alému dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
11.9.12 21:51

Ahoj, šestiletý syn dostal také úpal, byli jsme v Turecku a byla obrovská vedra. Poslední den jsme vynechali polední klid a bylo to. Naštěstí se projevil až těsně před odjezdem. Měl bolest hlavy a trochu teplotu a nechtěl moc jíst. Naštěstí nezvracel. Dávala jsem Nurofen a za 2dny byl fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
11.9.12 21:56

Ja jsem byla s dcerou v nemocnici s upalem…to ji bylo 8 mesicu, byly jsme tam 2 dny, jen ji pozorovali.Ona dost zvracela. Srazeli ji teplotu a hodne jsem ji davala pit.At je brzo vporadku a muzete si uzivat :mavam: v Turecku je pekne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.9.12 22:23

Holky velké díky za příspěvky.. :-) nakonec se z našeho „úpalu“ vyklubala šestá nemoc!! :-) akorát se to tak blbě sešlo s prvním dnem na dovče, že jsme mysleli, že je to prostě úpal :) po 2 dnech strávených na pokoji horečky ustoupili a přišla vyrážka, ale to už bylo v poho :) za další dva dny bylo po vyrážce :) takže dovču jsme si užili pořádně až poslední 2 dny :D ale co se dá dělat, hlavně že prckovi nic není :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí