Studený pot, spavost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1272
9.9.12 16:01

studený pot,spavost?

Ahojky, poprosim o radu, co to asi může být? Malá rok a půl, má zadní rýmu, dovezla si jiz nemocnice(měla střevní virózu) sme už skoro 14dní doma. Rýma je pořád, nic neteče, jen chrči od doktorky dostala kapky do nosu a vincentku. Jenže od včerejška je taková nijaka, vydrží dvě hodiny a pak chce spát, mrzuta, nic ji nebaví. Strašně se potí na hlavičce, ale takový studený pot, teploty nemá. Ruce má strašně studené. Myslím si že to snad od rýmy být až tak nemůže. Patří mezi nespace, a dítko které chvíli neposedi, teď celý den téměř jen poleháta…díky za reakce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
9.9.12 16:34

No dobře jí asi není, pokud stále chrčí a kapky nepomáhají, tak bych vyrazila na ORL, tam zadní rýmu berou poněkud vážněji. Aby se jí to nevrazilo do dutin… :|
Jinak odsávačku na lux máte? Zadní rýma jde odsát tak, že člověk nastříká tu vincentku či mořskou vodu, pár vteřin nechá a hned odsaje, zopakovat několikrát, nebát se tu odsávačku vrazit pořádně do nosánku - ono nic, nic a najednou to začne škrouchat a uvolní se to a nestačíš zírat, co všechno tam dítě může mít.
Doporučila bych nejdřív vypít teplý nápoj, ale v tomhle počasí by to bylo asi dost za trest :zed: (já jsem při zadní rýmě horkou vodu kloktala, ale to samozřejmě malé dítě nezvládne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
9.9.12 19:03

Zkus Mukoseptonex, bývá na ucpanou zadní rýmu, je dostupný v lékárně bez předpisu. Nám tak jednou pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
9.9.12 20:12

Gladys tak jsme zkusili.jak si psala a vůbec nic jsme nevytáhli. Zítra asi doktor, ale jsem zvědavá, jak to tam zvládneme než dojdem na řadu, už jak sme v čekárně tak má hysterak, a u doktorky brečí tak že se vůbec neslyšíme. To bude boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí