Neustupující horečka

131
8.9.12 12:48

neustupující horečka

Maminky, prosím o rady-moje půl roční dcera má od čtvrtka horečky většinou kolem 38 až 39 stupňů, řidší stolici tak 3-4 denně, je ubrečená a špatně spí. U doktora jsme byli včera, udělal malé odběr z prstu a vyloučil bakteriální onemocnění, rýmu ani kašel nemá a krk měla taky čistý. Měla jste s těmito příznaky některá zkušenosti a co vašemu dítku bylo? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
8.9.12 12:49

A co zoubky, neklubou se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.9.12 12:56

Zatím nic nepozorujeme, i když je to taky možné jen mě zaráží ta vysoká teplota, ani nejde moc dobře srazit dolů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.9.12 13:14

Ono nemuzes napsat neustupujici horecka, kdyz ji ma zatim prakticky jen 2,5 dne. Vetsinou prave ten treti den je rozhodujici a bud se z toho neco vyklube nebo to ustoupi. Tak jeste vydrz. Hlavne at ma hodne tekutin, nad 38,5 neco proti horecce a uvidis, co z toho bude… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.9.12 13:19

Uvidíme co z toho nakonec bude, jestli zuby nebo snad 6tá nemoc, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
8.9.12 13:22

Jj, to klidne muze byt. U seste nemoci se po ustupu horecky ditko osype. Mala ji mela tusim taky nekdy kolem toho pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.9.12 13:35

Můžou to být spodní zuby - u nich se dopředu nepozná jestli lezou.. Nebo šestá nemoc.. Malá to měla taky tak, šla jsem s ní k doktorce hned a pak za tři dny pro potvrzení diagnozy - to už byla osypaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.9.12 13:41

Na 6tou nemoc mě doktor upozorňoval, že by to mohlo být ono. Spodní dáseň měla nateklou už tak před měsícem, ale teď ji má normální :think:.Nejhorší je to čekání co z toho nakonec bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
8.9.12 15:10

Ahoj… moje mala - 10m - to mela cca pred 2 tydny… zniceho nic horecky maximum bylo 39,8 po odectu(!) + prujem, byla jsem u dr, taky vyloucila bakterii a zaver byl - tak asi zoubky 8o no ja jsem tomu vuuubec neverila protize z toho by podle mne teda takove horecky nemela… vydrzala jsem do tretiho dne, pak teplota klesala a 4. den vecer se osypala na hlavicce no a 5. den uplne vsude :)
pisu jak tatar vim :D kazdopadne pockej jeste jeden den a uvidis… drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.9.12 15:17
@xlenushkax píše:
Ahoj… moje mala - 10m - to mela cca pred 2 tydny… zniceho nic horecky maximum bylo 39,8 po odectu(!) + prujem, byla jsem u dr, taky vyloucila bakterii a zaver byl - tak asi zoubky 8o no ja jsem tomu vuuubec neverila protize z toho by podle mne teda takove horecky nemela… vydrzala jsem do tretiho dne, pak teplota klesala a 4. den vecer se osypala na hlavicce no a 5. den uplne vsude :)
pisu jak tatar vim :D kazdopadne pockej jeste jeden den a uvidis… drzim palce :hug:

Děkuji, v 11 dostala čípek a zatím je bez teploty, ale protivná je dost :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
12.9.12 15:21

Tak jak to nakonec dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.9.12 15:27

Tak to byla 6tá nemoc, v neděli navečer se osypala a dnes už po tom není ani památky. U nás ve městě má tuto nemoc více dětí co jsem slyšela. Díky za optání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí