Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zajímali by mne Vaše zkušenosti s touto mastí a případně kde ji v Praze koupit, na netu se nemohu nikde dopídit…
Už skoro přes měsíc nás trápí rýma, kašel a ne a ne se toho zbavit, vyzkoušeli jsme snad všechny sirupy, cibuli s medem a já nevím co…
Díky
Ahoj,
výrobky Justu koupíš jenom přes poradce, v krámě si myslím, že neobjevíš ![]()
Nechá se třeba poslat i na dobírku…
Mám kámošku co just v praze dělá…pokud budeš chtít, pošlu ti v sz kontakt.
Tyhle Just věci se kupují přímo od dealerů Just, najdeš je na stránkách Justu.
Ale za mne tedy ne. Máme doma tu na hrudník(tymiánová
)- na kašel, pak eucasol sprej a teď naposledy ultra drahý sirup na kašel. A efekt je nulový. No dobře, Eucasol hezky voní ![]()
KAšel už má dcera 7 týdnů, minulý týden jsme byly na krvi, ted čekáme výsledky.
Tu mast a sprej už mám delší dobu, sirup jsem kupovala k tomuhle kašli.
Takže za mne nekupovat, jsou to předražené věci(ten sirup stojí 600! kč) a efekt (u nás) dlouhodobě nulový.
Nam treba eucasol sprej krasne uvolnuje ucpany nos, netvrdila bych, ze je Just spatny…netvrdim tedy, ze je to nejaky zazrak, ze vyleci vsechno, ale jako alternativa dobry
Diky holky, no tak asi na kazdyho plati neco jinyho, ale uz bych vyzkousela fakt vse, prakticky od zacatku srpna se nas drzi kasel - davivej, pak ryma, ta presla, zase zacla, v noci se prakticky dusi, bud kaslem a kdyz ne kaslem, tak nudlema, nestacim odsavat, pak uz ani neodsavam, ma asi tu spodni rymu, zkusili jsme mucosolvan, pamikom, bendovy kapicky, stoptussin, hedelix, no proste vsechno, do nosu kapeme ted ten nasivin a vincentku, ale vseho se uz boji, jak jdu na nej s vysavacem a tak..
Jinak jsem uz prozkoumala ty poradce a pisla jsem, jestli by mi to poslali, tak uvidime na odezvu! Diyk za rady!
Cosmic, a byla jsi s tím u dr. Je možné, že je na něco alergický.
@elen-ka byli jsme u dr., vse ma v poradku, CRP, i mu brali krev z hlavicky, v krku nic nema, na pruduskach taky ne… ted nam delali vytery, ve ctvrtek vysledky… na dnesek zase prisernej chrchlak - ale ted kasle teda i pres den - chjo:(
@jenny.fields nam tannen sirup dost pomohl, prakticky hned, pokud myslis toto, mala zacala odkaslavat uz 2.den. Bez eucasolu a tymianu doma nejsme