Kašel - nakažlivost

4760
15.3.12 20:22

kašel - nakažlivost

netušíte někdo, jestli je kašel nakažlivý po celou dobu svého trvání nebo od určité doby už není?
Synek má od dnešní noci kašel a mě má v pondělí přijet na tři dny kamarádka s devítiměsíční holčičkou, tak nevím, jestli to mám zrušit nebo jestli v pondělí už to chytit nemůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4024
15.3.12 20:43

Ahoj i obyčejná rýma je infekční. :( Pokud má malej kašel suchý tak vlčit vzduch a dát léky na tlumení kašle tussin a pak až se rozjede tak na vykašlání mukosolvan. :pankac: To jestli malej bude v pořádku do pondělí ti nikdo neřekne, to záleží jen na jeho obranyschopnosti proti nemocem. ;)
Kolik je malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
15.3.12 20:45

13 měsíců.
vzduch jsem zvlhčila, sirup dostává… tak snad to přejde. Normálně kašel mívá tak pět dní, tak si to snad neprotáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
15.3.12 20:46

No tak by to nemělo podle mě vadit. :think:
Jinak ta kámoška má ještě nějaké dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
15.3.12 20:57

nene jen tu holčičku :P
zítra chci zavolat doktorce a zeptat se jí na to, ale pořád na to musim myslet, tak jsem to zkusila tady :mrgreen:
tuhle návštěvu plánujem už dva měsíce a mrzelo by nás, kdybysme to musely zrušit… manžel jede na hory, tak jsme si to chtěly užít :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
15.3.12 21:03

No doktroka ho bude chtít určo vidět, jinak ti neřekne jestli je dobrej. ;) No tak aby se malej rychle z toho dostal a ty si s kámoškou mohla užít dámskou jízdu s dětmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí