Kasel u trilete dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
12.6.23 20:56
@Anonymní píše:
Jak dlouho myslis ze muzou trvat teploty? Má je od soboty. Tak jednou dvakrát denně ji to vyskočí. Ted třeba mela 38.8… nic kromě rymy a příšernýho kasle ji není..

Jestli to srazis, tak to proste par dni bude takhle skakat… Je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.23 21:05
@Lucie_Sx píše:
Jestli to srazis, tak to proste par dni bude takhle skakat… Je to normalni.

Snažím nad 38.00… takze myslis ze to neni stav na lékaře? Bojim se nejakyho zápalu plic :D

• Citovat
  • Upravit
34322
12.6.23 21:07
@Anonymní píše:
Snažím nad 38.00… takze myslis ze to neni stav na lékaře? Bojim se nejakyho zápalu plic :D

To si musis fakt vyhodnotit sama.
Pokud srazis, tak ty teploty se fakt budou chovat jinak nez kdyz to nechas byt.
Ja pokud nemusim, k dr. nejdu. Vzdycky se ptam: a co on udela navic nez ja doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.23 21:09
@Lucie_Sx píše:
To si musis fakt vyhodnotit sama.
Pokud srazis, tak ty teploty se fakt budou chovat jinak nez kdyz to nechas byt.
Ja pokud nemusim, k dr. nejdu. Vzdycky se ptam: a co on udela navic nez ja doma?

Tak srazim protože vím že ji to přes noc vyleze.. trpí na 40tky i při bezny viroze. Jinak je normálně cila, ji, hraje si, pije, zlobí…jen říkám, jde mi ty prudusky popřípadě zápal plic. Ani s jedním zkušenost nemám. Teplota ji vyleze 1-2× za den. S tím že ráno ji to sleze samo, to nemá ani 38.

• Citovat
  • Upravit
4323
13.6.23 11:46
@Anonymní píše:
Nepřijde mi že by z ní šlo něco ven. Suchý kasel to určitě není. Ma ucpaný nos, začne kaslat, nadechne se nosem a okamžitě se rozkasle..

omlouvam se za pozdni odpoved, ehm tohle vypada ze ji drazdi ryma co jde zadem do krku, tak to jsou moznosti jako rozpoustet morskou vodou/vincentkou, kapky ci spreje do nosu a antihistaminika… spat s vic polstari

bud v klidu… od soboty to je akorat nejvic rozjete, ke konci tydne uz by se to mohlo zklidnovat

pokud se bojis zapalu plic (ci jine komplikace), tak si k mudr zajdi, udela poslech (to prece zvladne i zaskok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 20:04

@maminaAJ Ahoj, tak pres den teploty neměla, ale teď zase 38.3. A kasel… :nevim: Tak teda nevím..

• Citovat
  • Upravit
4323
14.6.23 08:30

To zni dobre… myslim tim ze vecerni narust teploty je typicky pro virozky, telicko bojuje a zadna silena horecka se nekona (teda doufam, nevim jaky byl zbytek noci), jen tak dal
pokud se to nezkomplikuje tak to mate za par dni za sebou :palec: drzim palce at je brzo lip berusce :mavam:

jinak dny pomalu utikaji, uz bys mela videt nejaky vyvoj u toho kasle (mel by se postupne zacit zklidnovat a zahlenovat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
14.6.23 08:37

A proč ji neuděláš normální bylinkový čaj, třeba průduškový? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.23 09:40
@Capelucia píše:
A proč ji neuděláš normální bylinkový čaj, třeba průduškový? :think:
Protože mi trilety dite žádný čaj nevypije. Ani s cukrem, ani s medem.
@maminaAJ píše:
To zni dobre… myslim tim ze vecerni narust teploty je typicky pro virozky, telicko bojuje a zadna silena horecka se nekona (teda doufam, nevim jaky byl zbytek noci), jen tak dal
pokud se to nezkomplikuje tak to mate za par dni za sebou :palec: drzim palce at je brzo lip berusce :mavam:jinak dny pomalu utikaji, uz bys mela videt nejaky vyvoj u toho kasle (mel by se postupne zacit zklidnovat a zahlenovat)

Diky :kytka: Noc v pohode, kasel je už opravdu hlenovitejsi a ne tak častý

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
14.6.23 10:25
@Anonymní píše:
Protože mi trilety dite žádný čaj nevypije. Ani s cukrem, ani s medem.

A co s džusem? Z mé zkušenosti na takové věci čaj zabírá super - i na uvolnění hlenů.
Tak hlavně, že už je líp :).

• Citovat
  • Upravit
4323
14.6.23 18:37

Moje ditka se daly nachytat na formu podani… kdepak napit, ci po lzickach… ee, ony jsou strasne moc nemocny, takze jen medicinku… rozumejte bylinkovy cajik nalezite oslazeny medem ZE STRIKACKY (takovy ty plastovy z lekarny, tusim 20ml?), no proste pekne jak od doktora, potvurky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.23 18:42
@maminaAJ píše:
Moje ditka se daly nachytat na formu podani… kdepak napit, ci po lzickach… ee, ony jsou strasne moc nemocny, takze jen medicinku… rozumejte bylinkovy cajik nalezite oslazeny medem ZE STRIKACKY (takovy ty plastovy z lekarny, tusim 20ml?), no proste pekne jak od doktora, potvurky :-D

To jsem zkoušela. :) Da si to jednou, a pak to do ní uz nedostanu. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA